Korg
Korg

Tidlösa klassiker till sovrummet

Gör ditt sovrum personligt

Sovrummet är det rum vi infinner oss i för att ta det lugnt och ladda upp batterierna inför nästa dag. Därför blir inredningen också viktig, även om den inte väger lika tungt som för vardagsrummet. Dock är det fortfarande viktigt att du känner dig trygg och hemma i ditt sovrum - därför kan du också låta din personlighet skina igenom i detta rum.

 

 

 

 

Med få och enkla element, kan du enkelt inreda ditt sovrum för en atmosfär som bjuder in till avslappning – och även ett rum som du ser fram emot att spendera tid i.

Om har du plats, kan sängbord och bordslampor göra susen. Här kan du sitta och läsa en bok innan läggdags. Om du har lite mindre utrymme, så kan en bra lösning vara en hylla i kombination med en vägglampa. På detta sätt använder du inte upp så mycket golvyta, men skapar fortfarande möjligheten för att t.ex. ställa av ett glas vatten vid sidan om sängen och även plats åt bra belysning.

Hitta en byrå i din smak och placera den i sovrummet, så skapar du mer förvaringsutrymme samtidigt som du förhöjer uttrycket av rummet. Genom att t.ex. placera en vas eller några ljusstakar på möbeln, låter du än mer av din personlighet att skina igenom i rummet. Dessutom kan du hänga upp en snygg spegel eller tavla ovanför möbeln, och med ett motiv som har betydelse för dig.

Glöm heller inte bort sänggaveln – en sänggavel bidrar på ett enkelt sätt till en trevligare stämning i rummet. Genom att välja en sänggavel med ett mjukt uttryck och komfort, blir det extra mysigt att läsa sittandes innan läggdags, eller om du gillar att äta frukost i sängen om morgnarna. Om du väljer en sänggavel i trä så får rummet lite extra charm. Med sitt varma och naturliga uttryck, fungerar detta material perfekt i alla inredningar.

 

 

Hitta mer inspiration till ditt sovrum här