Korg
Korg

Skapa lugn och ro i sovrummet

Sovrummet är ett av de absolut viktigaste rummen i ditt hem. Det är här du kan slappna av efter en lång dag och införskaffa ny energi inför nästa dag. Det är därför viktigt att du inreder ditt sovrum så att det bjuder in till lugn och ro, och samtidigt uppfyller dina behov, så att du kan få din skönhetssömn.

Skönhetssömn kräver en bra säng:

För att få den perfekta nattsömnen och en bättre livsstil, kräver det först och främst en bra säng. En bra säng innebär design, kvalitet och mest av allt, komfort. Det är därför otroligt viktigt att du sover på en madrass som är anpassad efter din kropps behov. Endast på detta sätt kan du uppnå ett optimalt välbefinnande och lugn åt både kropp och själ. Hos ILVA kan du alltid få hjälp från en av våra sängrådgivare, så att du hittar den säng som passar dina behov på pricken.

Sängkläderna har också betydelse:

Utöver valet av den perfekta sängen, huvudkudde och täcke, så har sängkläderna också en betydande roll för din skönhetssömn. Sängkläderna ska först och främst vara i bra kvalitet, så att din kropp kan andas och slappna av. Härutöver ska de utstråla lugn och mjukhet som bjuder in till avslappning. Samtidigt kan sängkläder också användas för att prägla ditt sovrum med de färger och uttryck som du föredrar, så att det också passar med din stil.

Snygg inredning skadar heller inte:

Ett snyggt och idylliskt inrett sovrum skadar självklart inte sömnen. Det är därför viktigt att du inreder ditt sovrum precis som du önskar. För även om komfort och kvalitet är det viktigaste när det kommer till sovrummets inredning, så kan detaljer också användas för att ge sovrummet en personlig och trevlig atmosfär. Det är därför en bra idé att inreda ditt sovrum med möbler och tillbehör som både uppfyller de funktionella behoven, är i bra kvalitet och har en snygg design, som passar din personliga stil och matchar resten av inredningen. Allt detta kan du göra med sängkläder, soffbord, sänggavlar, prydnadskuddar, gardiner, mattor, lampor, växter och mycket mer. På så sätt kan du skapa det uttryck precis som du önskar.

Städa upp, skapa ordning och få ro i ditt sovrum:

Sovrummet är det rum där vi slappnar av, faller till sömns och njuter av stillhet. Därför är det viktigt att sovrummet är inrett för att skapa en avslappnad och stressfri zon.

Stök och allt för många överflödiga ting i sovrummet skapar oordning och oro. Därför är det viktigt att inreda sovrummet med bra förvaringslösningar, som t.ex. sängbord och byråar, så att du kan gömma bort stöket och njuta av din skönhetssömn i lugn och ro.

Förvaring behöver inte endast vara funktionellt – här kan du också prägla stilen i ditt sovrum och matcha med övrig inredning.

Önskar du mer inspiration till sovrummet? Besök då vårt  inspirationsuniversum