Korg
Korg

Sängbord för olika behov

Förvaring är viktigt- även i sovrummet. Det är ett rum som skall utstråla lugn och där du kan känna dig så avslappnad som möjligt. Ett sängbord är därför en bra lösning, om du har något mindre som skall gömmas undan. Är ditt sovrum inte så stort, och du har lite som skall gömmas undan, oroa dig inte. Här kan du hitta fyra olika typer av sängbord, som passar dina behov. 

 

Till det mindre sovrummet 

Om du är student, eller bara inte har så mycket plats, är igen anledning till att undvika nattduksbordet. Sala väglampan är utrustad ned ett litet bord, som passar perfekt till mobilen.

För dig som föredrar ben 

 Har du gott om plats och föredrar ett sängbord med ben, kan Sharp sängbord vara ett alternativ. Här för du plats för det mesta, och du kan placera din läslampa, eller något du föredrar ovanpå bordet.

 

Den gyllene medelvägen 

Om du letar efter ett sängbord som inte tar allt för mycket plats, men som ändå har bra förvaringsutrymmen, överväg då Maly. Detta sängbord är vägghängt vilket skapar en luftig interiör samtidigt som det underlättar dammsugningen, eftersom det inte finns några ben att manövrera runt.

 

Fler funktioner i ett sängbord. 

Här är ett sängbord som du kan använda i både ett stort och ett litet sovrum. Har du ett mindre sovrum kan du använda Harp byrån som sängbord och samtidigt har du bra med förvaringsutrymme för kläder, även om ditt sovrum skulle vara för litet för en garderob. Har du ett stort sovrum finns det såklart ingen anledning att inte dra nytta av detta, genom att använda lite större möbler i din inredning.

 

Shoppa de senaste sängborden här