Kurv
Kurv

Inred sovrummet med dagens trender

Vi hyllar tidens trender och vi älskar att använda de moderna elementen i hela hemmet. Särskilt i sovrummet där vi tillbringar många timmar är det extra trevligt om det är vackert och härligt att vara. Vi har därför inrett tre olika sovrum med ett urval av dagens trender som kännetecknar säsongens nya stil.

Välkomna tre olika sovrum som är inreda med Mustard yellow, fiskbensmönster och moderna, dämpade färger.

Fiskbensmönster

Trenden med fiskbensmönster går inte att undvika i dag. Vi har i stort sett alltid beundrat den på parkettgolv i de svenska hemmen.  Och nu har det bedårande fiskmönstret flyttat in i inredningen och tagit den plats som mönstret förtjänar. Både möbler och heminredning pryds med det fina mönstret. Så oavsett hur modig du är kan du inreda ditt hem med fiskbensmönster, kors och tvärs. En kudde eller en fin pläd kan vara tillräckligt för att få en försmak på trenden. Och så kan du alltid gå vidare till de större möblerna om du får mer smak för stilen.

Inred med fiskbensmönster

Mustard yellow

Om du bara ska välja en trend till ditt hem denna säsongen, så ska du välja att inreda med färgen Mustard yellow. Den genomträngande färgen är upplagd för att ge hemmet en frisk touch som tilltalar ögat på ett behagligt sätt. Använd den gula färgen på tillbehör och accessoarer, som är enkla att byta ut när du vill. Men vi är ganska säkra på att den vackra gula färgen kommer att skapa glädje i sovrummet under en längre tid.

 

Inred med mustard yellow

Dämpade färger

Trenden med att inreda med dämpade och mjuka färger passar perfekt för sovrummet. Här kan det vara trevligt med lugna nyanser som ger ett lätt uttryck. Och vad är mer passande än att använda ljusa och dämpade toner på sängkläder och tillbehör till rummet där vi tillbringar en tredjedel av våra liv? Du kan enkelt inreda sovrummet med lätta och nedtonade nyanser utan att det blir tråkigt och enformigt.  Välj ut de färger du gillar bäst och gå ner en eller två nyanser - så skapar du enkelt en ljus och fin stämning som är trevlig att befinna sig i.

 

Vill du kika vidare? 

Se allt

tillbehör

Får mer inspiration av

säsongens trender