Korg
Korg

Fixa stilen: 3 vackra sovrum

Sovrummet är det rum där vi slappnar av och njuter av stillhet. Därför är det viktigt att sovrummet är inrett på det sätt som du drömmer om. Oavsett om det är moderna nyanser, ljusa toner eller mörka färger så kan du enkelt inreda ett sovrum som rymmer avslappning och njutning i en skön omgivning. Bara se här hur du kan inreda ditt sovrum med stil.

Brända toner

Vi klarar oss inte utan de brända tonerna i inredningen denna säsong. Heller inte när det kommer till inredningen i sovrummet. När du ska hitta de rätta tillbehören som kuddar, väggpynt och småmöbler så kan du med fördel kika på de brända tonerna. För att uppnå den rätta looken med de brända tonerna är det väldigt bra att kors och tvärs kombinera olika nyanser för en god effekt. Använd t.ex. orange, brun och gröna toner för ett vackert samspel.

 

Mörka färger

Om du gärna vill skapa ett sovrum som rymmer massor av härlig stämning och en omfamnande känsla ska du helt klart gå efter de mörka färgerna. De mörka färgerna hjälper till att skapa ett tydligt uttryck i hand med en behaglig ro. Om du vill inreda ditt sovrum med mörka färger men gärna vill undkomma en viss kylighet så det är en bra idé att kombinera olika mörka nyanser. Använd exempelvis olika nyanser av grått - från ljusgrå till mörkgrå så uppnår du en inredning som flödar av liv.

 

Ljusa nyanser

Är du också förälskad i den nordiska inredningen? Då ska du kika efter massor av ljusa nyanser till sovrummet. Sängkläder, små saker och tillbehör i ljusa nyanser ger en särskild lätthet i rummet och som även skapar ro och en känsla av avslappning. Det är särskilt viktigt med ro omkring sig när du spenderar tid i sovrummet. I sovrummet ska det nämligen finnas utrymme för att kunna njuta av lugn och ro utan att bli störd. Om du tycker att de ljusa nyanserna är för genomträngande så kan du enkelt bryta av dessa med naturfärgade skinn, detaljer i trä eller keramik som hänför sig åt de beige nyanserna.