Korg
Korg

Den enkla förvandlingen av sovrummet

Med hjälp av små förändringar kan du skapa stor effekt och lyfta stilen i ditt hem. Här guidar vi dig till hur du enkelt lyfter stilen i hemmets kanske viktigaste rum: sovrummet.

Snygga textilier

Med ganska få medel kan du enkelt förändra sovrummet och uppnå en lyxig stil. Utsmycka sovrummet med snygga textilier som placerar bekvämlighet i fokus och gör sängen extra inbjudande och trevlig! Ett sängöverkast uppfyller inte bara den praktiska funktionen att hålla smuts och damm borta från din säng – ett sängöverkast välkomnar också hygge och ett lyxigt intryck av sovrummet!

Det funktionella och estetiska

Förvaring och praktiska lösningar i sovrummet är alltid en bra idé! Sängbord är en otroligt praktisk anordning att ha stående vid sidan av sängen. Om du föredrar en bordslampa istället för en vägglampa, så kan du med fördel ha denna stående på sängbordet. Om du saknar förvaring till småting, böcker och diverse saker så passar ett vitrinskåp utmärkt som med all säkerhet kommer att liva upp sovrummet!

Dekorera med växter

Växter passar utmärkt i sovrummet och med god anledning därtill! Inte nog med att de tillför liv så har många växter en viktig bonuseffekt. De renar nämligen luften från olika partiklar. Om du inte har orken eller lusten att ta hand om växter i sovrummet så är en konstgjord växt den rätta vägen framåt. Det finns en hel uppsjö av dessa på marknaden som liknar den äkta varan på pricken.

Känner du att du inte har kikat färdigt än?