Korg
Korg

7 vackra sätt att bädda sängen

28. jun 2019

Är du en av dem som gillar att hålla sängen bäddad varje morgon? I verkligheten kräver det inte så mycket. I gengäld blir resultatet fantastiskt om du bara spenderar 30 sekunder på att bädda sängen innan du lämnar rummet. Bara se här hur enkelt du kan få till ett inbjudande sovrum med ett uttryck som du tycker om.

Elegant

Den eleganta sängbäddningen sätter ramarna för ett inbjudande sovrum. De prydligt placerade kuddarna ger sängen en alldeles särskild elegans.  

Klassiskt

Bädda sängen med klassiska gavelkuddar och skapa ett enkelt och rent uttryck. Gavelkuddarna kan köpas i den stil och färg du drömmer om att inreda ditt sovrum med.

Enkelt

Med ett enkelt uttryck åt din säng blir bäddningen snabb varje morgon. Denna stil kräver inte så mycket men skapar ändå stil och lugn i inredningen.

Stilrent

Den stilrena sängbäddningen är enkel, snabb och passar in snyggt i alla hem. Använd dina huvudkuddar, ett par gavelkuddar, eller kanske ett par kuddar du har över från soffan. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Tillfälligt

Använd det du har där hemma för att skapa den tillfälliga men stilfulla sängbäddningen. Sörj för att kuddarna står snyggt och skapa en inbjudande säng som är redo för dig att lägga dig i.

Voluminöst

Vem drömmer inte om en säng där man kan lägga sig ner och sträcka ut sig på ett bekvämt sätt? Använd massor av kuddar för att skapa en oas i sängen där drömmarna får flöda fritt.

Trevligt

Den trevliga stilen är bara att kasta sig över. Här bjuder sängbäddningen upp till film- och serietittande tillsammans med gott sällskap och snacks.

Skönt tillbehör till sängen