Korg
Korg

Stilren förvaring i matrummet

Om du är en av dem som önskar ett välstädat hem, så kräver det också att du har plats för att förvara din saker. Det kan vara saker som du önskar att visa upp och andra saker som du helst vill gömma undan i en låda. Oavsett om du bor stort eller smått kommer vi här med förslag på hur du enkelt kan låta förvaringen vara en del av din inredning  på ett snyggt och praktiskt sätt på en och samma gång.

Vitrinskåpet

Det är en viss charm med ett vitrinskåp. Om du är en av de lyckliga som har plats bör du skaffa dig ett! Här du har möjlighet att förvara de snygga sakerna som du inte nödvändigtvis använder varje dag, men som du samtidigt önskar att visa upp för andra att se. Vitrinskåpen visar elegant upp dina snygga serviser på ett diskret sätt. Men det är också här du kan förvara andra prydnadssaker, som dina favoritböcker, vaser och ett förslag är att låta en hylla fungera som ett barbord. På detta sätt kan du enkelt kombinera det snygga med ett vitrinskåp tillsammans med det praktiska.

Hyllan till väggen

Möjligheterna är många om du önskar att använda en hylla eller vägghylla för att förvara dina saker. Är platsen liten så kan en enkel uppsättning vara en bra idé. En sådan uppsättning kan bestå av en enkel hylla eller två hyllor i olika storlekar. Komplettera din enkla uppsättning med t.ex. mindre bilder och hängkrukor med vackra växter i. Har du däremot massa plats på väggen så kan du låta en större hylla vara det dominerande elementet i din förvaringslösning. Hyllan eller vägghyllan ger den perfekta möjligheten att visa upp snygga prydnadssaker och krukor med vackra växter i.

Skapa ordentligt med förvaring i ditt hem

Förvaring i förvaring