Korg
Korg

Skräddarsy ditt matrum

Matrummet är en viktig samlingspunkt för familj och vänner. Det är ett av de rum som vi tillbringar mest tid i, därför är det viktigt att rummets inredning tilltalar din personliga stil. Läs mer om hur du kan skräddarsy ditt matrum så det passar dig och din stil perfekt.

Mixa & matcha olika material i matrummet

Välj de material du älskar

Vårt sortiment av matrumsmöbler erbjuder många designs och material, här ska du välja det som tilltalar dig och din personliga stil mest. Uppskattar du elegans, moderna glas och velour? Eller gillar du mer tidlösa och stilfulla material som läder och trä? Kanske du vill ha naturliga material som rotting eller marmor? Du kan med fördel mixa och matcha dina material, det har nämligen blivit en av de största trenderna för tillfället. 

Vårt sortiment av möbler till matrummet erbjuder även många olika färger och nyanser. Här finns det något för dig som uppskattar mörka, ljusa eller nyanser i färg. 

Tillbehör, bestick och dekoration kan göra mycket för intrycket av matrummet. Här kan du enkelt och till en mindre kostnad sätta en personlig prägel på matrummet. 

 

Våra utvalda favoriter i olika material

Lys upp matrummet med vackra lampor

Lampan ovanför matbordet sätter pricken över i:et. En taklampan säger även mycket om din personliga stil. Du kan välja en större iögonfallande lampa om du vill visa riktigt statement-piece ovanför matbordet. Önskar du istället en mer rustik och elegant look kan du välja en lampa med glasskärm eller en pendel där glödlamporna syns.