Korg
Korg

Samla familjen runt matbordet

Matrummet är en av hemmets viktiga samlingspunkter. Det är här det talas, skrattas, äts god mat och kanske även blir väldigt stökigt ibland. Matrummet skapar möjligheter till massvis av trevliga stunder, det är därför viktigt att skapa en god atmosfär i rummet.

 

Matrummet är samlingspunkten för familj och vänner. Det är här familj och vänner samlas efter en lång dag, äter en måltid och njuter av trevlig sällskap. 

Det runda matbordet

Med ett runt matbord är det enkelt att skapa en trevlig och intim stämning då alla har möjlighet att se varandra i ögonen och tala, det stärker närvaron kring matbordet. Först och främst ska du själv bestämma vilken funktion ditt nya matbord ska ha. Er det ett litet runt köksbord där du bara ska avnjuta din frukost? Eller ska det vara ett stort runt bord där hela familjen samlas?

Med plats för alla

Många eller få? Vardag eller fest? Sushi eller soppa, grillat eller glass? Oavsett anledning kan det vara en fördel att vara ägare av ett matbord med många möjligheter eller med en storlek som ger anledning till att samla hela familj och vänner för en trevlig middag. Är matrummet stort kan ett massivt matbord passa bra då det fångar ögat och fyller upp rummet. Om köket är mindre rekommenderar vi ett matbord med utdrag då du enkelt och snabbt kan trolla fram extra plast runt bordet.