Korg
Korg

Newton - den oemotståndliga matstolen

Geniet Newton - nu som matstol. När familj och vänner samlas för att njuta av härligt sällskap, kvalitetstid och underbara middagar, så ska det naturligtvis föregås av bekväm inramning och vacker miljö. Newton matstol är ett exempel på en stol som passar perfekt i det klassiskt moderna och experimentella hushållet.

Hur kommer du att använda din?

Newton passar naturligtvis bra som matstol runt matbordet. Det är här den hör till och det är här den kommer användas både till vardag och fest. 

Det är alltid bekvämt att sitta när i en stol när du ska ta på skorna i hallen. En stol där du kan lägga jackan eller väskan är alltid välkomnande. Prova med Newton. 

Används Newton vid sidan av sängen. Så kan din favoritbok, ett glas med vatten och mobilen ligga nära till hands - oavsett när behovet uppstår. Samtidigt ser det riktigt snyggt och dekorativt ut. 

 

En bra fest kräver gäster och dekoration. Framförallt krävs stolar som gästerna kan sitta på. Newton är den perfekta fest-stolen med plats för pynt.

När du är på kontoret och arbetar ska du ha en bekväm stol att sitta i. Newton passar perfekt om du vill sitta bekvämt och samtidigt inreda med stil. Prova Newton och arbetet kommer gå som smort.

I ditt hem finns säkert något du önskar visa upp. Till detta passar Newton perfekt. Använd stolen till att lägga fram tavlor och konst, det kommer ge hemmet en helt ny dekorativ nivå.

 

Önskar du en klassisk och stilfull inredning? Eller föredrar du den moderna och lätta stilen? Varför inte kombinera de två? Det kan du enkelt göra med Newton matstol, som med en utsökt balans, inhämtar klassiska material för en modern utformning. Välj Newton matstol som är tillverkad efter receptet på en modern klassiker. Här får du den igenkännliga franska flätningen som på allvar har gjort en återkomst på den danska möbelscenen. Och vi förstår gott varför temat med hastiga steg ännu en gång har blivit ett ytterst populärt inredningsredskap.

Newton matstol fås i flera olika varianter. Föredrar du utförandet i svartmålad bok och sits i fransk flätning eller modellen i obehandlad ek och sits i svart läder? Hitta din egen favorit av Newton matstol.