Korg
Korg

Mostra - det oemotståndliga vitrinskåpet

Du bestämmer var skåpet ska stå - och vad det ska innehålla. 

Vitrinskåpet är en av vår tids hetaste inredningstrender. Du kan använda det i matrummet för att visa upp hemmets finaste servis och tillbehör, precis som många andra gör. Men du kan också använda det i hallen, i badrummet eller bara till förvaring av det du känner för. 

Det finns inga regler när du inreder i ditt hem. Det är endast fantasin som sätter gränserna. Vi har låtit vår fantasi flöda fritt och har satt Mostra vitrinskåp i kreativt arbete. Mostra har fått följa med på äventyr i bland annat köket, badrummet, förrådet och vardagsrummet. Och vilken resa det har varit - se nedan vad vi har hittat på.

I garderoben

En av de smartaste funktionerna med vitrinskåpet är att glaspartierna skapar inblick kring vad skåpet innehåller. Därför är det som gjort för att användas i hemmets alla rum. Det är alltid trevligt att få en bra överblick över innehållet i din garderob. Kläder, skor, väskor eller handdukar. Det är alltid något som ska förvaras. Vitrinskåpet ger en riktigt bra överblick på hela innehållet. 

I köket

Alla känner vi till att vitrinskåp passar bra till förvaring av bestick och vackra glas. Men varför begränsa sig till endast bestick och glas? I köket kan du använda det stilfulla vitrinskåpet till både matvaror, serveringsfat, krukor och annat. Det är alltid trevligt att få en inblick över innehållet även i köket - och det får du med Mostra vitrinskåp. 

I badrummet

I badrummet finns massvis av produkter och tillbehör som behöver förvaras. Men det finns även alltid några fina saker du gärna får visa upp. Använd vitrinskåpet till att visa dina allra vackraste skönhetsprodukter. Så har du dem även alltid nära till hands. 

I verkstaden 

Våga göra något annorlunda! Varför inte snygga till garaget eller förrådet med något extra? Använd vitrinskåpet till att få ordning på dina verktyg och andra praktiska tillbehör. Allt sådant som brukar vara svårt att hitta när du väl ska använda det passar perfekt i vitrinskåpet. Få ordning på allt och låt Mostra vitrinskåp hjälpa dig att organisera de praktiska tillbehören. 

I läshörnan

Skapa en trevlig läshörna som bjuder in till avslappnande egentid. Med Mostra vitrinskåps glaspartier kan du enkelt få en överblick över hemmets boksamling samtidigt som du visar upp dina favoritböcker. 

Lär känna Mostra vitrinskåp

 

Varje Mostra vitrinskåp är tillverkat för hand i Indien. Kombinationen av material som metall och glas skapar en känsla av rå och industriell design med formen av ett klassiskt vitrinskåp. Då Mostra tillverkas för hand kan du med säkerhet veta att just ditt vitrinskåp är unikt. Mostra är unik med sina fyra luckor i glas, skåpet kan öppnas både framifrån och från sidorna. På så sätt är det alltid enkelt att komma åt skåpets innehåll samtidigt som det ger skåpet en unik detalj i form av funktionalitet. 

 

 

Läs mer om säsongens oemotståndliga inslag