Matbordet med plats för alla

04. dec 2019

Emellanåt har man användning för mer plats vid matbordet när det ska spenderas tid tillsammans med vänner och familj för hygge. Det är här matbordet med utdragningsbar funktion kommer in i bilden. Se hur du kan skapa plats för alla med ett flexibelt matbord.

Där finns alltid plats för en till

Ett matbord med utdragningsbar funktion ger nästan alltid plats åt en extra person. Matrummet kan enkelt förvandlas så att alla dina gäster kan sätta sig till bords utan att du behöver släpa in ett extrabord för att förlänga matbordet. Det är skönt att ha möjligheten att kunna skapa plats utan besvär samt lika enkelt och trevligt när det är dags att dra ihop bordet när vardagen gör sitt intåg.

Matbord med stort utdrag

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Duka upp åt många

Det är inte helt säkert att du har tillräckligt med stolar eller servis åt dina gäster - men det gör inte någonting! Skapa en spännande och annars annorlunda bordsdukning genom att kombinera olika stolar, tallrikar och glas. Skapa sammanhang genom att använda samma pynt på hela bordet, t.ex. glasvaser i samma färg med matchande blommor. Inkludera också levande ljus eller LED lyktor på bordet om taklampan inte lyser upp så som du önskar. Det är både trevligt och praktiskt!

Bordsdukning och pynt

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Fullända inredningen

Shoppa

Matstolar

Shoppa till

Matrummet

Inspiration

Jul 2019