Korg
Korg

Matbordet med plats för alla

Vi gläder oss enormt mycket till att kunna bjuda in familj och vänner på härliga middagar runt om matbordet igen. När tiden väl är kommen för att kunna ha stora och härliga middagar igen ska det naturligtvis vara plats för alla.

Emellanåt har man användning för mer plats vid matbordet när det ska spenderas tid tillsammans med vänner och familj för hygge. Det är här matbordet med utdragningsbar funktion kommer in i bilden. Se hur du kan skapa plats för alla med ett flexibelt matbord.

Där finns alltid plats för en till

Ett matbord med utdragningsbar funktion ger nästan alltid plats åt en extra person. Matrummet kan enkelt förvandlas så att alla dina gäster kan sätta sig till bords utan att du behöver släpa in ett extrabord för att förlänga matbordet. Det är skönt att ha möjligheten att kunna skapa plats utan besvär samt lika enkelt och trevligt när det är dags att dra ihop bordet när vardagen gör sitt intåg.

Duka upp åt många

Det är inte helt säkert att du har tillräckligt med stolar eller servis åt dina gäster - men det gör inte någonting! Skapa en spännande och annars annorlunda bordsdukning genom att kombinera olika stolar, tallrikar och glas. Skapa sammanhang genom att använda samma pynt på hela bordet, t.ex. glasvaser i samma färg med matchande blommor. Inkludera också levande ljus eller LED lyktor på bordet om taklampan inte lyser upp så som du önskar. Det är både trevligt och praktiskt! 

Fullända inredningen