Korg
Korg

Inredningstrend: Få den rustika stilen

En riktigt bra inredning av matrummet erbjuder de perfekta förutsättningarna för en oförutsedd och trevlig middagskväll. Matrummet är ett av hemmets essentiella rum, inte bara för vi sitter och äter runt matbordet men även för att vi sätter ramarna för familjelivets många upplevelser, här uppstår många trevliga minnen.

 

Gediget hantverk i trä är en megatrend som passar perfekt till den nordiska stilen som präglar de flesta svenska hem. En av de stora tendenserna är att ta in naturen till hemmet och använda organiska element i inredningen vilket gör att plankbordet är på god väg att bli en modern klassiker.

Anledningen till att det är så populärt är att trä är mycket användarvänligt och kompletterar hemmets övriga stil med en enkelt men samtidigt rå kontrast. Dessutom uppskattar många tanken på att inreda med naturen som element då trä är ett hållbart och miljövänligt materialet som passar fint i varje hem.    

Med Timber har du möjlighet att själv designa ditt unika matbord som passar den övriga inredning och är anpassat till ditt behov. Vi erbjuder bästa möjliga vägleding kring bordets många möjligheter och vackra material. 

Vi rekommenderar