Korg
Korg

Enkel förvandling av matrummet

Med små förändringar kan du enkelt lyfta stilen och skapa stor effekt i matrummet. Vi guidar dig till hur du ska göra om ditt matrum behöver lite extra kärlek.

 

Komfort och hygge 

Ge dina gäster lusten att stanna vid bordet och umgås genom att ta in mjuka skinn och dynor i matrummet. Inred med lammskinn och ge matrummet en trevlig stämning. 

Fånga den botaniska trenden

Växter har en underbar egenskap att lyfta fram liv och stämning. Du kan därför enkelt skapa förändring i matrummet med hjälp av växter. Inte nog med att det ser bra ut, men växterna hjälper även till att förbättra inomhusklimatet.

Must have till matrummet

Om du inte redan har en, så är en matta en must have till matrummet! Ingenting är bättre på att bjuda in värme och komfort i matrummet än en matta. Inte nog med att den ramar in matområdet, så tillför den även personlighet och stämning. Därutöver skyddar en matta mot repor på golvet från dina matstolar.

Praktiskt och dekorativt 

Om du saknar förvaringsutrymme för glas och serviser, så är ett vitrinskåp den perfekta investeringen. Detta typ av skåp ger dig en överblick över det fina porslinet, vilket blir minst lika dekorativt som en tavla. Om utrymmet är mindre så kan du inreda platsen med öppna vägghyllor som både kommer att fungera som förvaring och som dekoration i ditt matrum. 

Ge ditt matrum nytt liv