Korg
Korg

Det populära fiskbensbordet
med 3 budgetar

Det populära fiskbensbordet är en möbel som du aldrig misslyckas med, och det passar särskilt bra i skandinavisk inredningsstil. Träplankorna i bordsskivan skapar ett vackert mönster som ger det där lilla extra till inredningen i matrummet.
Vi har samlat det populära fiskbensbordet i tre olika prisklasser, så att du utifrån din stil kan hitta ett fiskbensbord som passar både din inredning och budget.

Richmond - det prisvänliga

Det mest prisvänliga alternativet är ett fiskbensbord från Richmond-serien. Här får du ett matbord med en bordsplatta av ekfanér, med det populära fiskbensmönstret, och ben i massivt ekträ.
Richmond-serien har flera varianter av både matbord och soffbord. Du kan alltså själv bestämma om du föredrar ett runt eller rektangulärt fiskbensbord, och om det ska vara i natur- eller rökfärgat trä.

Space - den mellenhöga priklassen

För en mellanhög budget finns matbordet Space, som också har en bordsplatta med fiskbensmönster i fanér, och ben i massivt ekträ. Dessutom har Space dekorativa mönster vid bordsbenen. En detalj som ger en extra känsla av exlusivitet till matbordets uttryck och design.
Space finns i två längder, och går att välja i antingen ekträ eller mörkt valnötsträ.

Pinch - den lyxigare varianten

Det mest exklusiva valet är matbordet Pinch. Fiskbensmönstret i bordsplattan är limmat med handsorterade träplankor av ekfanér och bordsbenen av massivt ekträ. Som pricken över i:et har bordsplattan en fin kant som löper hela vägen runt, vilket bryter av fiskbensmönstret och gör designen extra unik.
Pinch finns i fem olika längder och kan väljas både i mörk- vit- och naturoljat trä. Det finns alltså något för varje smak.

Shoppa till matrummet