Korg
Korg

1 stol - 4 olika bord

Arthur är en av våra populära matstolar som kan användas i varje hem, och som samtidigt är en klassiker som aldrig går ur mode. Här har vi experimenterat med olika stilar som har en sak gemensamt: Arthur. Låt dig inspireras till inredningen hemma hos dig och upptäck våra stolar och bord till matrummet.

Den klassiska stilen

Den klassiska stilen är alltid en säker hit när du ska inreda ditt hem. Med den klassiska stilen skapas där plats för personliga detaljer i inredningen så att du får till det matrum du drömmer om. Arthur matstol är det upplagda valet för en klassisk inredningsstil, just för att den har ett tidlöst uttryck som passar in snyggt i varje matrum, och som inte minst bidrar med ett styck iögonfallande konst.

Den moderna stilen

Om ditt hem är inrett med en modern stil som är helt up to date med de senaste trenderna och snyggaste designerna, så passar Arthur matstol in! Arthur matstol är nämligen en elegant kombination av den klassiska stilen och det tidlösa uttrycket, detta gör sig vackert i varje inredning. Med det moderna plankbordet passar Arthur in perfekt, där matrummet får ett uttryck som är en fröjd för ögat så snart du går innanför dörren.

Den rustika stilen

De mörka nyanserna i inredningen är både trygga och trevliga. Och här passar Arthur matstol och in på ett snyggt sätt. Med den svarta läderklädseln och den svarta bordsskivan skapar du ett snyggt sammanhang i inredningen, som utan tvivel får ditt matrum att både se levande och inbjudande ut. Om du väljer att inreda ditt hem med mörka nyanser, kan du med fördel använda inredningstillbehör i ljusa nyanser som ger inredningen en kontrast och en spännande twist.

Den rena stilen

Kombinationen av det svarta och det vita har alltid varit en säker vinnare. Även när det kommer till att inreda matrummet. Den vita bordsskivan lyser upp rummet, medan den råa, svarta ställningen ger bordet attityd som skiljer sig ur mängden. Med den klassiska och samtidigt tidlösa matstolen Arthur i kombination med det svarta/vita matbordet får du en matrumsuppställning som är svår att inte tycka om.

Fullända ditt matrum