Korg
Korg

1 bord - 4 olika stolar

Drömmer du om ett elegant bord i massivt trä som passar för varje inredning? Låt oss då presentera Lake för dig. Lake är ett av våra populära bord i ekträ som är väldigt versatilt och passar med vilka matstolar du än väljer. Läs med och se hur matbordet Lake skapar olika uttryck i inredningen allt efter hur du önskar att uttrycka dig.

Klassiskt, nordiskt

Inred ditt träbord med matchande trästolar för att understryka det klassiska, nordiska uttrycket. Med denna klassiska design, ger du matrummet ett enkelt och läckert uttryck. Ett uttryck som alltid fungerar och lyfter rummet till en ny nivå.

Dekadent velour

Vill du gärna inreda ditt matområde med moderna material så kan du med fördel kombinera Lake med matstolar i velour. En grön velourstol ger träbordet en mjuk kontrast som passar väldigt bra i det moderna hemmet.

Stilren minimalism

Det stilrena uttrycket passar enkelt in i de flesta hem. Oavsett om du redan bor med en stilren och dämpad miljö, eller om ditt matrum skulle kunna behöva ett stilrent och minimalistiskt uttryck för en kontrast i förhållande till resten av hemmet. Stolarnas enkla stil och ljusa färger, skapar ett fint samspel med det rustika ekträet och matrummet får med ens ett inbjudande och rent uttryck som du sedan kan sätta en personlig twist på med inredningstillbehör och andra småting.

Rått och välvt

Ekträets lugna nyans fungerar väldigt bra tillsammans med rått cognacfärgat läder. Med denna kombination får du ett uttryck som för med sig värme och en välkomnande känsla. Om du önskar en modern och tidlös look i  ditt matrum, kan du med fördel kombinera denna stil tillsammans med de stora nuvarande trenderna: jordiga färger och gula toner.

Behöver ditt matrum ett lyft?