Korg
Korg

Säsongens 10 designfavoriter

På ILVA älskar vi klassiska, trendiga och tidlösa möbeldesigner. Möbler som är formgivna med omsorg och med fokus på allt från material och estetik till komfort och funktionalitet. Möbler som passar i alla hem och som du kan njuta av i många år. Här hittar du ett urval av dessa tidlösa och klassiska möbeldesigner. Upptäck tio av säsongens största formgivningsfavoriter här.

Varna modulsoffa

Denna soffa passar hem i alla storlekar. Soffan är nämligen en modulsoffa, som du själv kan sammansätta till precis den form och storlek som passar ditt hem. Och om dina behov skulle ändra sig kan du vid senare tillfälle ändra på uppställningen. Soffnyheten är klädd i ett modernt bouclétyg i en mycket populär grön jordfärg.

Trieste matbord

Vi har länge varit inspirerade av naturen och älskar att inreda med dess material. Matbordet Trieste är designat med en bordsskiva av travertin, vilken är en natursten som gör varje matbord unikt. Under lång tid formas och färgas bordsskivan efter vattnets rinnande. Och med de gråa och bruna jordtonerna bildas ett lugn i inredningen. Bordet är runt för att ge flexibilitet till hemmet, eftersom du med ett runt bord alltid har plats för fler gäster – du kan alltid klämma in en stol till.

Birla pendel

En pendellampa med mjuka former och ytor skapar en fin inredning och ett lätt och enkelt utseende. Birla pendellampa är tillverkad i tyg och ger ett mjukt ljus, samtidigt som den skapar blickfång. Birla finns i två storlekar och fungerar både som enkel och i par.

Doppler skobänk

Bra design är gärna både funktionell och dekorativ. Sådan är Doppler skobänk, vilken du såväl kan ha i entrén som sovrummet och både få sittplats samt skoförvaring i en och samma möbel. I Dopplerserien hittar du också skoskåp, byråar och många fler förvaringslösningar till hela hemmet, som låter dig skapa en röd tråd i inredningen.

Nohr loungestol

Med sin organiska och unika form och Japandi-utseende tar Nohr loungestol massor av uppmärksamhet. Den enkla och tidlösa designen göra att stolen lätt kan pryda både ute i trädgården och inne i hemmet. Loungestolen är tillverkad i polyrotting, som är ett ytterst hållbart material och lätt att underhålla. Nohr fungerar bra både som enkel, i grupp eller i samspel med andra möbler, och med sitt ikoniska utseende passar loungestolen både i moderna och klassiska inredningar. Det är en stol som med sin mångfunktionella kvalitet kan användas i flera olika sammanhang.

Trude matta

Mattan Trude skapar med sina naturliga och bruna nyanser ett lugnt utseende som bjuder in till mys och avslappning. Med golvmattor kan du skapa ett rum inne i rummet och få en mjuk och subtil inramning till din soffgrupp, matbordsområde och fåtöljhörna. Med Trudemattans dämpade och naturliga färgskala får du in värme och själ i ditt hem.

Focus barskåp

Focus barskåp verkar både som ett dekorativt och iögonfallande inslag i din inredning och som praktisk förvaringsmöbel. Möbler i trä blir man generellt sällan trött på eftersom de har ett klassiskt och tidlöst utseende. Och med sina dekorativa jalusidörrar ger Focus barskåp elegans till din inredning.

Bryne korg

Korgen Bryne är gjord i den dekorativa och mycket trendiga naturflätningen som passar nästan varje hem. Korgen kan både användas till förvaring för diverse ting samt våren och sommarens blommor och växter. Du väljer själv hur du vill använda den. Brynekorgen finns i två storlekar, vilka bägge passar både inne och ute.

Isolde bordslampa

En trend vi kommer se mycket av i 2023 är mjuka och plyschaktiga inslag i inredningen. Detta mode faller bordslampan Isolde väl in i. Bordslampan ger ett mjukt, dämpat och elegant utseende i rummet. Isolde utsmyckar omgivningen med sina tunna och sandfärgade polyestertrådar, både när den är tänd och släckt, och oavsett om du ställer den i vardagsrummet, sovrummet, myshörnan eller var helst du kan tänka dig att inreda med den.

Senso vas

Med sitt meditativa mönster och dämpade färger skapar vasen Senso ett visst lugn i det rum du ställer den. Inredning med råa material gäller i 2023 och vasen som är tillverkad i sandfärgad terrakotta är därför både ett trendigt och utsmyckande inslag i inredningen. Senso finns i två färger och storlekar, så du kan välja om det är golv eller bordsvasen som ska pryda ditt hem.

Mer inspiration