Korg
Korg

Ida Nordfors inredningsfavoriter

Ida Nordfors har utforskat våra senaste 2023-nyheter och valt ut sina personliga favoriter för vardagsrummet, balkongen, samt heminredning.

“Jag heter Ida Norfors och jobbar heltid som Influencer. I somras köpte jag och min sambo vår första gemensamma lägenhet som vi med hjälp av ILVA börjat inreda till vårt drömhem. Vi älskar ILVA’s breda utbud av möbler och inredning och är väldigt nöjda med hur vårt hem tagit form hittills!”

Hennes inredning framhäver ljusa och inbjudande nyanser, samtidigt som den följer de rådande trenderna med råa naturmaterial och trämöbler. Från eleganta, ljusa mjuka textilier till jordbruna färger, ger Idas val en subtil blandning av värme och charm till rummet. Utforska hennes noggrant utvalda produkter och få en inblick i hennes inredningsperspektiv, som vackert speglar säsongens stilfulla trender.

“Jag tycker det är så kul att visualisera om vilka stilar, material och färger som ska få matchas ihop. Men också så svårt!”

vardagsrummet

Ida har inrett sitt vardagsrum med soffbordet Bastia i massiv ek. Hon har kompletterat det med ett urval av dekorativa kuddar och pläden Lida, för att ge sin soffa en extra dos av charm och höja mysfaktorn. Dessutom har hon lagt till den stora vasen Senso som en elegant och stilfull detalj i inredningen.

”Jag tycker så mycket om att boa in mig på hösten med massa mysiga kuddar, doftljus, ljuslyktor och snygga inredningsdetaljer.”

Köp looken

BALKONG

”För att få mycket inspiration har jag skrollat på ILVA’s hemsida som har ett stort utbud på möbler och inredning för alla rum.”

Ida har förvandlat sin balkong med de stilfulla loungemöblerna Langkawi, som kombinerar mörkt
 eukalyptusträ med moderna grå dynor. Förutom att lägga till elegans i miljön, ger Langkawi även flexibilitet till balkonginredningen. Stämningen fulländas med Grya solcellslampor och mattan Agneta, som skapar en härlig och inbjudande utomhusmiljö.

Köp looken

heminredning

Ida har valt lampan Melissa i sitt matrum som ger en varm och inbjudande belysning över måltiderna. I köket har hon adderat jordbruna toner med den robusta skärbrädan Njala och den trendiga kökshandduken Selini. Dessa detaljer skapar inte bara en visuell, tilltalande inredning, utan även en hemtrevlig atmosfär.

”Det roligaste med att inreda ett nytt hem tycker jag är att sätta detaljerna. Textilier, lampor, ljuslyktor och annat som gör att hemmet just känns som ett hem!”

Se alla Ida's favoriter

MER inspiration