Korg
Korg

Så matchar du barnrummet med resten av inredningen

Barnens behov förändras i takt med att de utvecklas och blir äldre, det behöver nödvändigtvis inte inredningen i barnrummet göra. Med rätt möbler är det enkelt att få barnrummet att matcha resten av hemmet, så att det både blir en fröjd för ögat och samtidigt bjuder in till lek.

Plats för fantasi och lek

Barnrummet är barnens värld, en plats där barnen känner stor glädje att uppehålla sig i. Det ska finnas plats till lek, fantasi, utforskning och sist men inte minst vara ett trevlig och tryggt rum. Ibland kan det dock vara svårt att få barnens rum att matcha resten av inredingen i hemmet.

Skapa en röd tråd

Trender rekommenderar i högsta grad att barnrummet ska följa en röd tråd i hemmets inredning.  Med exklusiva möbler och detaljer från FLEXA behöver du inte kompromissa när det gäller inredningen i barnrummet. Möbelserien har influenser av skandinavisk designtradition med fokus på hög kvalitet, funktion och färg som tar in den skandinaviska designen i barnrummet. Kollektionen är skapad för att lyfta detaljerna och utgår alltid från barnen och deras behov