Korg
Korg

Möbler som uppmuntrar till lek och fantasi

Rollekar är populärt bland barn och med de rätta möblerna är det endast fantasin som sätter gränser. FLEXA Toy är en modern serie med de finaste lekmöblerna som erbjuder barn möjlighet till många timmars lek som bland annat kock, handlare eller hantverkare.

Låt fantasin blomstra 

Förvandla vardagen till en lek genom att inreda barnrummet med Flexa Toys lekmöbler. Det är både gulligt att ha stående och samtidigt garantera det många timmars lek för barn - och inte minst barnsliga själar. 

Det lilla leksaksköket är perfekt för små kockar och bagare, där dem kan experimentera med nya rätter för vänner och familjen. Som pricken över i:et är det stilfulla lekmöbler, som utan tvivel kan pryda varje hem. Detta leksaksköket kan du utan problem ha stående i vardagsrummet. Den vackra färgen och den eleganta designen passar både in i inredningen och är fantastisk för barnen att leka med. 

Låt drömmar bli till verklighet

Är drömmen istället att bli köpman, blir leken ännu roligare i denna lilla affär med kassaapparat. Affären har en massa fina detaljer, som gör det till en rolig lek för den lilla handlaren att sälja varor till vänner och familjen. Den runda designen och den dimmiga gröna färgen passar perfekt in i de flesta skandinaviska hem. 

Till de små pojkarna och flickorna som har stora drömmar om kreativa projekt är denna häftiga verktygsbänken ett måste. Bänken har en massa roliga funktioner som skruvstäd och rundsåg som båda kan snurra, samt hyllor, skåp och en liten vägg med krokar så det är lätt att hålla ordning på alla verktyg. Verktygssetet är den perfekta presenten, som kan ge många timmars lek och samtidigt stärka barns motoriska färdigheter. 

Våra utvalda favoriter

Visar 0 av 0