Korg
Korg

Julklappar till de små

Det sägs att julen är en familjefest - men vi menar att det framförallt är barnens fest. Det är nu hela familjen samlas tillsammans med vuxna och barn. Har du svårt att hitta de rätta julklapparna till barnen i familjen? Ta en titt hos ILVA, vi har samlat några av våra bästa förslag här.

Plats till lek - i fina former och färger

Leksaker till barnen är alltid ett säkert kort. Med rätt leksaker kan barnen leka i flera timmar, varför inte bjuda hem bästisen till att leka med leksaker av högsta kvalité? Kanske drömmer du som vuxen om barnleksaker som ser vackra ut i hemmet och inte bara består av skrikiga färger och blinkande ljus? Om ja, då erbjuder Flexa den perfekta lösningen. De har skapat lekmöbler med tillhörande leksaker som kommer i färger som passar inredningstrendens absolut hetaste tendenser. Med Flexas möbler och leksaker kan barnen leka i timmar i alla hemmets rum, så både de stora och små får glädje av de äventyrliga lekmöblerna. 

Dekorera rummet

Den enda barnrummet inte får vara är tråkigt! Därför får du med all rätt gärna dekorera barnrummet en smula överdrivet. Rummet kan med fördel dekoreras med väggpynt, posters, figurer eller varför inte mjuka plädar att sitta på. Barnrummet har en fördel då det endast är fantasin som sätter gränserna. 

Goda sittplatser

När det ska ritas, hållas tebjudningar, läsas böcker, spelas spel eller bara lekas.. Ja då är det nödvändigt med bra möbler i barnstorlek. Det är alltid extra trevlig med möbler i passande storlek. Här kan vännerna mötas och leka i timmar, utan några vuxna inblandade. Naturligtvis kan du även välja möbler i de färger som du och dina barn uppskattar mest. 

Julpynt

Julgranar

 Observera att denna artikel kan innehålla utgående varor som inte längre går att köpa i vår webshop.