Korg
Korg

Enkel förvandling av barnrummet

Barnens fristad. Rummet där de bestämmer. Barnrummet. Det ska naturligtvis vara extra trevligt att vistas där. Behöver barnrummet hemma hos dig en makeover? Se här hur du med få medel kan ge barnens lekplats nytt liv.

3 snabba tips

Mjuka element för en uppsjö av lekar

När barnen ska leka är det inte alltid så att de behöver alla möjliga leksaker. Bara fantasin är i full gång så brukar saker gå av sig självt. Men därför kan vi bidra med den bästa miljön för timvis med lek. Fyll barnrummet med mjuka kuddar och filtar så att ungarna kan släppa lös fantasin i sällskap med goda vänner.

Dekoration i barnhöjd

I barnrummet ska där helst finnas element som aktiverar fantasin och som är roliga att titta på. Snygga färger, spännande figurer och fantasifulla former är helt säkert en hit hos barnen. Dekorera väggarna med bilder och använd hyllor för roliga figurer, lite av varje. På detta sätt ger du barnrummet nytt liv. Och när intresset skiftar eller om barnrummet behöver en uppdatering så är ändringarna enkla att genomföra.

Den perfekta lekplatsen

Hos ungarna leks det på golvet, i sängen, vid bordet - ja, praktiskt taget på alla ställen där det är möjligt. Men du kan försöka att styra dem lite genom att ge dem det perfekta lekstället. Ett litet barnmöblemang i perfekt höjd där de kan måla, hålla tebjudningar och spela roliga spel tillsammans med deras bästa vänner. Vi vet det ju själva - det finns nästan inget bättre än att samlas med vänner och familj för trevligt umgänge. Ge barnen samma möjlighet med de härligaste barnmöblerna som passar in perfekt i barnrummet.

Ännu mer till barnrummet