Korg
Korg

Våra svarta favoriter

Hos ILVA älskar vi färgen svart! Trots att säsongen i hög grad uppmuntrat till inredning i färg är vi fortfarande helt förälskade i den svarta och mörka stilen. Den skapar en kontrast till den annars ljusa nordiska inredningen som präglat inredningsvärlden de senaste åren. Färgen svart utstrålar elegans och stilfullhet, det är en klassisk färg som aldrig går ur modet. 

 

Svart är alltid ett stilsäkert val, det är en färg som passar med alla material och element i din inredning. Genom att använda den svarta färgen i inredningen kan du skapa ett intryck som är både harmoniskt, lugnt och stilrent. Svarta inslag i form av lambor, möbler eller tillbehör är tidslösa och skapar en god bas i din inredning. Med en färgpallet i mörka och svarta nyanser skapar du kontrast till de vita väggarna och det ljusa golvet. En svart inredning kommer även utmärka sig från de andra stolar trenderna inom inredning som just nu lyfter ljusa nyanser och färgstarka inslag. 

 

Är du lika förälskad i den svarta färgen som vi? Då har vi hittat några svarta favoriter för dig!

1. Sensu Klocka - 2. Ray Pendel - 3. Mostra Vitrinskåp- 4. Bouquet Circle Art - 5. Nord Anslagstavla - 6. Padova Bordslampa - 7. Hype matstol - 8. Deia matstol - 9. Air Matbord - 10. Chambly Ljusstake - 11. Thord Kruka och Växthylla - 12. Silje Puff - 13. Fluente Soffa - 14. Tito Hörnbord

 

Shoppa svarta favoriter här