Korg
Korg

Så ger du matrummet nytt liv - blixtsnabbt

Förändring fröjdar. Men det är inte alltid det finns rum för stora förändringar - varken i plånboken eller i kalendern. Därför kan det vara skönt med små tips på hur du enkelt kan skapa förändring i ditt matrum.

Skapa en gallerivägg

Med en gallerivägg kan du snabbt ge ditt matrum personlighet. Välj de affischer och bilder som passar din stil och i ditt hem och bryt med de enfärgade väggarna. Med en gallerivägg är möjligheterna oändliga, och det är endast din egen fantasi som sätter gränserna. Om du önskar ge ditt matrum ett dynamiskt uttryck kan du krydda galleriväggen med små speglar, hyllor och vägghängda ljusstakar.

Ge dina matstolar nytt liv

Om du inte känner för att byta ut dina nuvarande matstolar, kan du enkelt ge dessa ett nytt uttryck och en frisk vind med få medel. Ett underbart lammskinn ger både ett nytt uttryck och förhöjd komfort. Om du gärna vill få in friska färger i matrummet, kan du också tillföra färgglada kuddar och plädar till matstolarna.

Dekorera med gröna skönheter

Denna är en för tidens stora trender - och vi är övertygade om att denna trend har kommit för att stanna. De gröna växterna är ett populärt, enkelt och effektivt sätt att ge ett rum nytt liv på. De hittas i en uppsjö av olika varianter och du behöver bara välja ut dina favoriter. Om du är för det levande slaget eller hellre föredrar konstgjorda modeller, kan du ställa upp dessa med snygga krukor eller vaser efter din smak.

Små inslag i mängder

Med små prylar och vackra detaljer kan du pynta upp överallt. Och matrummet är självklart inget undantag. Ljusstakar, vaser, krukor och små figurer kan lätt förändra ditt matrum. Med små inslag kan du enkelt ge ditt matrum nytt liv som passar in i resten av hemmets inredning och din egen personliga stil.

Piffa upp ditt matrum

Visar 0 av 0