Korg
Korg

Ray - den oemotståndliga lampan

Varje rum har behov för ljus. Låt oss föreslå Ray för att lysa upp dina rum. Oavsett om du önskar ett enkelt och stilrent ljus eller om du är mer vågad och vill använda den som klädtorkare eller serveringsskål. Ray fungerar till nästan allt. 

Hur vill du använda din?

Välkomna dina gäster tillsammans med Ray. Ray passar bra vid ankomsten i hallen, där det både ska finnas plats till kläder och utrymme att välkomna gästerna. 

Som alla andra lampor kan Ray lysa upp områden där du har behov för det. Ray gör det dock på sitt eget sätt med sin speciella design. Prova själv i ditt hem. 

Saknar du utrymme eller älskar du bara praktiska inslag i vardagen? Rays unika design är som framtagen till att hänga upp mindre kläder på tork. Prova själv i ditt hem. 

Det ska finnas plats till massvis av roliga stunder - även i hemmets inredning. Använd Rays karakteristiska form för att skilja dig från mängden. Pynta den vid speciella tillfällen för att skapa en tillfällig och unik look. 

Använd Ray för att lysa upp myshörnan i hemmet. Oavsett om du lutar dig tillbaka för en bra film eller för att njuta av en bra bok blir det mer avslappnat när ljuset är behagligt. 

I sällskap med trevliga gäster eller bara i ditt eget sällskap skapar Ray ett behagligt ljus kring hemmets samlingspunkt. Samtidigt som det den lyser upp och underlättar överblicken över allt i köket. 

Lär känna Ray

 

Ray är tillverkad i svart metall som är utformat i tunna och eleganta trådar som ger lampan ett arkitektoniskt och lätt intryck. Lampans öppna mönstrade design fångar oftast blickarna i rummet samtidigt som den ger rummet ett behagligt ljus. 

Med Ray får du en lampa som passar in i de flesta hem och kan användas i alla rum. Ray är anspråkslös med sin stilrena och vackra design. Du får möjlighet att på egen hand välja lampans uttryck då den med sin unika konstruktion kan monteras på två olika sätt. Lampskärmens mönstrade konstruktion ger dig samtidigt möjligheten att använda en vacker och iögonfallande glödlampa som ger rummets ljuskälla nytt liv och mer karaktär. 

Köp Ray här

Läs mer om säsongens oemotståndliga inslag