Korg
Korg

Personlig inredning med posters

ILVA är alltid med på de tongivande trenderna och kan därför nu erbjuda ett helt nytt posters-universum, som är fyllt med inspirerande specialdesign i både färg och svart-vitt. Med vackra motiv, fina färger och personlig design är posters en av de största trenderna inom inredning just nu, vilket vi absolut kan förstå.

Affischer fungerar lysande som ett prisvärt alternativ till dyr väggkonst. Affischer eller posters bidrar till en personlig och unik stil i ditt hem. De är lätta att byta ut om du behöver en förändring i din inredning - även om det är en liten förändring kan den ge en stor effekt. 

Bjud in naturen

Naturinslag i inredningen är utan överdrift en av vår tids hetaste inredningstrend. Om du gärna vill vara med på denna gröna trend men samtidigt slippa vissna och krävande plantor kan du med fördel ge inredningen en naturlig touch med vackra natur-plakat. Blomstermotiv har en behaglig och nedtonande nyans som inte tar all uppmärksamhet i rummet, samtidigt ger det inredningen lite extra färg och liv.

Dröm dig bort till fjärran land

När vardagen ska vara något speciellt och exotiskt är det viktigt med element som tar tankarna till semester och fjärran land. Sådana motiv leder tankarna till sydligare brädgrader där nya upplevelser väntar. Kanske har du själv varit på en resa där motiven kan skapa minnen och stämning? Om inte så är det i alla fall vackra motiv att hänga på väggarna.

Enkla och konstnärliga streck

 Gillar du enkla och lätta utryck? Då kan ett svart/vitt motiv vara ett bra val för ditt hem. Med enkla posters skapar du ett konstnärligt uttryck i hemmet med en unik och exklusiv stil. Har ditt hem många färger i inredningen kan det vara elegant att välja posters till väggarna i neutrala nyanser för att skapa lugn, ro och balans i inredningen.

Fler vackra plakat