Korg
Korg

Klä julgranen

Vi närmar oss julens höjdpunkt, nämligen julafton. För att skapa den perfekta julstämningen är julgranen och dess pynt ett måste. Att klä julgranen är en tradition som många av oss uppskattar. Och självklart ska familjens julgran utstråla något speciellt när årets absolut mysigaste kväll börjar. 

Få inspiration till att klä julgranen med alt från traditionella flaggor till moderna och vackra julgranskulor. 

Vi önskar er alla en riktigt god jul. 

Den nostalgiska julgranen

Rött, grönt eller vitt är julens traditionella färger som skapar en mysig julstämning och lockar fram massvis av gamla julminnen. Det är något nostalgiskt över julkulor och pynt i traditionella färger och former. Gillar du också den traditionella och nostalgiska julmagin kan du med fördel klä julgranen i julgranskulor, flaggor, trummor och julhjärtan. 

Se vårt urval av klassiskt julpynt här:

 

Den magiska och moderna julgranen

Uppskattar du en julgran som är stilren och osar av modern jul? Då ska du klä julgranen med vackra och guldiga  dekorationer med moderna former och motiv. Både metalliska färger och naturmaterial utstrålar en magisk och modern jul. Dessutom är julpynt i vackra blå nyanser en vacker trend i det moderna julhemmet. 

Se vårt urval av moderna julpynt här:

Den fantastiska och glittrande julgranen 

När den goda julmiddagen är överstökad är det i många danska hem tradition att tända julgranen. En glittrande julgran i mörkret är verkligen något av det finaste som finns. Bevara stämningen och underlätta för dig själv med en vacker konstgjord julgran eller julväxt som håller i genrerationer. 

Se vårt urval här: