Korg
Korg

Julklappar till honom

Julklappar är verkligen något speciellt - särskilt när det är till någon du tycker om. Om du är på jakt efter den perfekta julklappen till den du håller kär, då har vi plockat fram några riktigt fina förslag som gör din jakt lite enklare. 

Jakten på julklappar är snart igång och det innebär att julen står för dörren. Vissa av oss njuter samtidigt som andra kan bli stressade över alla julklappar som ska köpas. Vad ger man då till mannen som har allt? Vi hjälper dig med de bästa julklappsidéerna till mannen i ditt liv, oavsett om det gäller din man, pappa, bror eller son.  

Råa och mörka nyanser!

Många uppskattar en inredning bestående av råa element. En rå och stilsäker pendel kan vara en fantastisk gåva som ger både ljus och karaktär till inredningen. Eller varför inte en rustik hylla som bryter av väggen och skapar en praktisk plats till förvaring. Eller kanske rustik keramik i mörka nyanser kan vara ett alternativ för den som är inredningsintresserad? Kombinera gärna med bestick i svart titan så blir bordsdukningen rå och en riktig succé!

Om han förtjänar en extra stor gåva i år kan en snygg möbel i svart läder vara ett alternativt. En klassisk och stilren detalj som tillsammans med exempelvis rustikt trä ger en modern och rå känsla i inredningen.