Korg
Korg

Inred med blått-grönt

De djupa blågröna färgerna har varit en av årets stora färgtrender inom inredning, och fortsätter som favoriter i det nya året. I allmänhet har vi svenskar varit mer djärva och färgglada när det kommer till inredning. Den nordiska, minimalistiska stilen med neutrala färger har bytts ut mot en mer sprudlande färgpalett. 2019 blir också ett färgrikt år med uppmaning till inredning med friska färger. En av våra absoluta favoritfärger är den blågröna nyansen som skapar vackra associationer till det djupa, blågröna havet. 

 

Inred hemmet med läckra möbler i en fin blågrön färg. Det ger en frisk vind och garanterar att ditt hem utmärker sig. Ofta är vi rädda för att bli trötta på möbler i färg, men tvärtom skänker en färgglad möbel mycket glädje och nöje i många år.

Om du inte är redo att ta steget med en färgglad soffa, kan du istället inreda med en fåtölj eller puff i en härlig blågrön nyans. Vill du bara piffa upp hemmet utan att spendera allt för mycket, kan du skapa plats till vackra heminredningstillbehör i form av vaser, blomkrukor, konst eller textiler i blågröna nyanser.

Blågröna element kan också enkelt läggas till i matrummet på ett elegant och stilfullt sätt. Du kan t.ex. byta ut matstolarna mot en snygga matstolar i en blågrön nyans. För att göra det extra fint kan du välja velour-material, som passar riktigt bra ihop med den blågröna nyansen. Nya bestick och kökstillbehör i blågröna toner är också ett lätt sätt att få in färg i hemmet på.