Korg
Korg

Förvaring på ett snyggt sätt

Man kan aldrig ha för mycket förvaringsutrymme, oavsett om du bor i en villa på två våningar eller om du bor i en liten lägenhet inne i stan. Böcker, lådor, tidningar, leksaker lagras snabbt, så praktiska men snygga hyllor är ett måste.

Stilfull förvaring till ditt hem 

Hyllor fungerar inte enbart som en praktisk förlängning av förvaringsutrymmet i huset. I dag är hyllor en viktig del av hemmets inredning, det är du kan visa dina favorit prylar på ett dekorativt sätt. Du behöver gömma undan dina fina saker - sätt dem i bokhyllan för att skapa liv och personlighet i ditt hem.

Skapa ordning och reda  

Men om du ändå vill gömma undan dina saker, kan du skaffa en hylla med luckor så att du enkelt kan stoppa undan en del saker som du inte vill visa upp. Möjligheterna är många! Du kan också använda din hylla som en TV-möbel, skänk eller något helt anat - det är upp till dig.

Utnyttja platsen 

Du kan också använda de större hyllorna som rumsavdelare, vilket är briljant för rum i alla storlekar. I en enrumslägenhet måste det största rummet oftast fylla många funktioner. Det ska fungera som vardagsrum, matrum, kontor och sovrum - allt på väldigt få kvadratmeter. Som ordet "rumsavdelare" antyder, kan en rymlig och fristående bokhylla dela upp ett rum. Du kan därför snabbt skapa ett sovrum eller matplats utan att du behöver bygga en ny vägg.