Korg
Korg

Förälska dig i inbjudande material

Upptäck spännande och inbjudande material med struktur och karaktär som exempelvis plysch eller velour, de är några av vår tids största inredningstrender. Material som låter oss uppleva känslor vid beröring associeras med trygghet, lugn och glädje samtidigt som de adderar en närvarande karaktär i din inredning. Läs mer och upptäck hur materialval påverkar upplevelsen av din inredning. 

MJUKA MATERIAL

Mjuka material som velour, sammet och plysch kan hjälpa dig att tillföra harmoni i hemmet. Velour är ett behagligt material som har en lyxig och inbjudande karaktär. Dekorationskuddar i velour är en stor trend som utan tvekan kan väcka dina sinnen till liv, även sammet är ett spännande material med karaktär. Velour och sammet återspeglar 70-talets lyx samtidigt som de är en tydlig referens till den nordiska inredningsstilen. Ett annat mjukt och trendigt material är plysch som är ett mer långhårigt sammetstyg. Det erbjuder en unik inbjudande känsla med sitt mjuka pälsliknande material.

RUSTIKA MATERIAL

Råa och rustika material är en av säsongens stora trender. Spännande, unika och obehandlade ytor väcker dina sinnen samtidigt som de tillför inredningen karaktär. Du kan med fördel addera stora vaser och krukor i lugna färger i ditt hem. Dekorera dem med torkade växter för att få en känsla av natur. Stora lampfötter och lampskärmar är en annan stor trend den här säsongen. För att skapa balans bland de råa och dominerande tillbehör kan du tillföra prydnadskuddar med mjukare färgnyanser. En gemensam faktor för de rustika och råa materialen är att de oftast är producerade i naturmaterial som terrakotta, linne eller bomull där varje produkt är unik.

NATURLIGA NYANSER

Välj gärna möbler och tillbehör i naturliga nyanser och färger, det tillför en lugnande atmosfär och skapar en harmonisk balans för våra sinnen. Genom att använda neutrala färger kan du flytta fokus från själva färgen och istället fokusera på materialvalet. Med rätt material kan du addera en beröringskänsla till upplevelsen av din möbel eller dina tillbehör. Neutrala nyanser tillför även en unik och elegant estetik i ditt hem.

 

Upptäck fler fynd till ditt hem