Korg
Korg

Ditt porslin är mer än bara porslin

Dina koppar är inte endast tillägnade te och kaffe, och salladsskålen kan användas till mycket mer än bara sallad. Bara se här hur du kan använda ditt porslin på många olika sätt. Prova därhemma med porslinet du har stående i skåpet. På detta sätt får du större nytta av ditt porslin. Och kom ihåg att det bara är fantasin som sätter gränser.

Kannan

Kannan fungerar naturligtvis utmärkt till både saft, lemonad och andra kalla förfriskningar. Men har du någonsin övervägt att använda kannan som vas åt vackra buketter från trädgården? Eller kanske som en underbar hållare för dina penslar. Om du inte har en ateljé i ditt hem så kan du istället försöka med pennor, sminkborstar eller kanske köksslevar och vispar i köket.

Fatet

De flesta använder nog fatet för att servera middag, snacks och godsaker på. Men det finns naturligtvis många andra användningsområden för det vackra fatet från Nordic Sand. Du kan använda det till att skapa eleganta och iögonfallande stilleben i hemmet. Men fatet passar också väldigt bra i badrummet där du kan ha dina produkter och pynt stående.

Salladsskålen

 Instinktivt hör salladsskålen hemma i köket. Naturligtvis - men inte endast i köket. Ställ den t.ex. i hallen där du kan lägga av nycklar och plånbok när du kommer innanför dörren. Eller använd den som kruka för vackra och gröna plantor. Eller så kanske den kan fungera som förvaring för ungarnas färgpennor och småsaker.

Saltkaret

Även om saltkaret är litet kan det enkelt användas till mycket annat. Ringar, halsband och örhängen passar perfekt i dessa små skålar. Även lite godis kan passa fint för att släcka godistörsten. Dina småsaker och skönhetsprodukter kan även dem få plats i saltkaret.

Kopparna

Med koppar är användningsmöjligheterna nästintill oändliga. Det finns nästan inget rum i hemmet där de inte passar in. I badrummet, kontoret, köket, barnrummet. Ja det är endast fantasin som sätter gränser. Och självklart hör de också till när du ska ordna en vacker uppdukning för gästerna.

Låt dig inspireras