Korg
Korg

Cindy - den oemotståndliga puffen

Puffen är för oss en dekadent input i heminredningen, som både fungerar som en praktisk och elegant möbel men även som ett vackert blickfång i hemmet. Använd puffen att lägga upp benen på, som barnens lekplats eller kanske som kattens nya sovplats. Den eleganta puffen passar in nästan överallt och tillför en lyxig touch. Vi kan komma på många olika sätt att använda puffen på.

Hur vill du använda din?

Luta dig tillbaka, lägg upp fötterna och njut av lugnet. Puffen är som upplagd för avslappnade stunder i soffan. Med Cindy puffen får du både skön avlastning för benen och samtidigt ett elegant blickfång i rummet. 

Cindy puffen är både mjuk och inbjudande och därför är den ett ultimat ställe för timmar av barnlek. Både stora och små kan enkelt få tiden till att gå med lek, äventyr och fantasi.

Ett vackert stilleben kan sätta pricken över i:et i varje rum. Oavsett vilken stil du inreder med, kan du skapa en fin liten utställning av dina favorit saker. 

En kopp kaffe och en trevlig stund med någon du tycker om. Det är det få personer som skulle tacka nej till. Använd den eleganta puffen Cindy för att duka upp kaffebrickan på. Så garanterar vi en kaffebjudning i stil. 

Det ska finnas plats för våra fyrbenta vänner. Men det är inte i alla hem som djuren är välkomna i soffan. Eller kanske finns det bara inte tillräckligt med plats. Lösningen kan vara Cindy. Så blir alla glada och nöjda - både de tvåbenta och de fyrbenta. 

Gömställen är alltid en hit. För både stora och små barn. Vem skulle inte tycka om att krypa in i sitt egna mysiga gömställe och bara vara lite för sig själv ett tag? Cindy fungerar utmärkt som ett mjukt och mysigt krypin.

Lär känna Cindy

Det finns inget bättre och mer avslappnande än en kväll på soffan med benen uppe. Puffen Cindy är utmärkt för dessa kvällar, då du kan fylla soffan med dina närmst och ni kan alla vila era ben på den lyxiga soffpuffen. Eller kan ni ha kaffet stående på den. Eller låta barnen roa sig på den. Möjligheterna är praktiskt taget oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser för möjligheterna hur du vill använda din Cindy puff. 

Puffen är tillverkad i mjuk och inbjudande möbelvelour och finns i tre olika tidstypiska nyanser. Cindy tillför något dekadent och extraordinärt till vilket rum som den än blir placerad i.  

Läs mer om säsongens oemotståndliga inslag