Korg
Korg

Cancun - den oemotståndliga matta

De kan båda vara mjuka, långhåriga, flerfärgade och gå från vägg till vägg. Med en matta i hemmet håller du fötterna varma och kan inreda olika rum i rummet. Använda matta vid soffhörnet, som picknickfilt i vardagsrummet eller varför inte som en lyxig lekmatta till hunden.

Hur använder du din matta? 

Bjud in vännerna och umgås på ett annorlunda vis än vad ni brukar. Varför inte servera lunchen eller middagen på golvet? Även om det inte är sol och sommar kan man ha picknick på vardagsrumsgolvet.

Det ska vara tid och rum till de fyrbenta. Den mjuka Cancun matta är upplagd för lek och gosiga stunder med hemmets djur. Både de två- och fyrbenta skulle njuta av lite kvalitetstid på golvnivå med ett mjuk underlag.

I arbetsrummet är alla mysiga inslag välkomna. Därför är Cancun matta perfekt att placera på kontoret, där stilen annars kan bli stram och kall.  

Barnens lek föregår ofta på golvet. Både för det är mysigt men också för leksakerna kräver sin plats. Ge barnen en bekväm matta som de kan leka på, med sina kompisar i flera timmar. 

Hemmets absoluta myshörna är och förblir soffhörnan. Här ska det naturligtvis vara en matta så fötterna inte blir kalla och att den mysiga stämningen bibehålls. Använd Cancun under soffan.

Är det en bra film på TV? Ta med täcket in till vardagsrumsgolvet och låt filmkvällen börja. Skapa den rätta stämning med snacks och gott tillbehör.

 

De tuftade mattorna som Cancun är mjuka och sköna att gå och de tillför en varm look till varje rum. Men de är inte bara behagliga att gå på och vackra att se på. På grund av den teknik, som används vid tillverkning av mattan är mattorna även ytterst slitstarka och tål därför en hel del. 

Cancun mattan består huvudsakligen av viskos och har därför en vacker lyster. En matta i viskos ändrar ofta sitt utseende, i takt med att ljuset i rummet också ändrar sig. Därför är du med Cancun mattan försäkrad ett vackert utseende som kan varieras i takt med ljussättningen. 

Cancun mattan är handgjord och tillverkad i Indien, därav är varje matta unik och helt egen. Välj bland fem olika nyanser och hitta den Cancun matta som passar bäst in i ditt hem. 

Läs mer om säsongens oemotståndliga inslag