Korg
Korg

3 goda råd för det vackraste vårbordet

Det finns inget som att sätta sig till rätta vid ett vackert, väldukat bord. Sällskapet blir ofta lite skönare, maten smakar lite bättre och tiden bara flyger iväg. Se här hur du kan skapa vårens vackraste bord med hjälp av några enkla tips. Hoppas att det smakar. 

Håll det enkelt

Vi har alltid fått veta att less is more. Det gäller också denna vår - särskilt när du ska duka vårbordet. Med få, vackra detaljer kan du enkelt hämta in våren i matrummet och bjuda dina gäster på en skön stund i ljuvlig miljö. Vi rekommenderar att du håller dukningen på en enkel nivå och låter dig inspireras av den härliga våren, som förhoppningsvis snart knackar på dörren.

Skapa personlighet

När personligheten gör avtryck är det lättare att känna sig hemma och njuta av kvalitetstid med de du tycker om. Därför är det alltid en god ide att duka bordet för utstrålning av personlighet och charm. Använd dina favoritfärger och pynta med dina egna favoritblommor. Om du t.ex. älskar keramik ska du duka upp i detta tema. Om du föredrar glas och enkelt porslin - kör då hellre på det. Skapa dessutom en skön vårstämning med hjälp av gröna element från trädgården, som också hjälper till att föra fram din personlighet.

Detaljerna i fokus

 Det är genom detaljerna som helheten tar sin form. Därför är det också fullt fokus på snygga detaljer när du ska duka upp vårens vackraste bord. Gillar du personliga prylar, friserade blommor eller vaser i olika färger? Oavsett vilken stil du eftersöker kan du dekorera med små, iögonfallande detaljer som hälsar våren välkommen.