Tid för inspiration

Sätt dig bekvämt, lägg upp benen och låt lugnet infinna sig. Vi har samlat våra inspirerande kataloger, så du enkelt kan upptäcka vårt sortiment och samtidigt få massor av inspiration. Oavsett om du vill få inspiration till juldekoration, trädgården, vardagsrummet eller vilken belysning du ska ha i ditt hem - kan du hitta det här.

Autumn/Winter 2020

Nyckelordet för höst och vintersäsongen hos ILVA är: Natural North. Här blandar vi tradition, funktion och finess. Detta är perioden där funktion och lyx lever i symbios och där klassiska designer får ett modernt lyft.

Se katalogen här

FAST PRIS

I vår FAST PRIS-kategori har vi ofta köpt in en större volym av varor och därför fått ett bra pris. Det innebär att FAST PRIS-varor alltid blir sålda till ett bra pris och kan snabbt levereras hem till dig. Här har vi samlat våra bästa FAST PRIS-varor för dig som uppskattar bra kvalitet till bra priser.

Se katalogen här

Living inside out

Ett brett urval och väl komponerat sortiment kräver insikt och kunskap. Därför har vi rest världen runt för att finna inspiration till årets stora och fin trädgårdssortiment. Hos ILVA hjälper vi dig med att hitta precis din stil. Oavsett om du föredrar trädgårdsmöbler i plast, betong eller olika träsorter, hittar du det i vårt breda sortiment.

Se katalogen här

Dekorativa detaljer

Om det är något vi älskar är det hygge och vackra hem. Vi vet att de små detaljerna enkelt kan förvandla ett hem. Det är även dessa små personliga detaljer som skapar värme i hemmet.

Se katalogen här

Let light in

Lys upp hemmet med vacker och funktionell belysning. ILVA har ett brett sortiment av lampor i olika designer, material och stilar. Oavsett om du önskar ett klassiskt uttryck eller att följa de senaste trenderna, finns det något för varje smak och behov. ILVAs sortiment erbjuder lampor från golv till tak för hemmets alla rum.

Se katalogen här

Produkter du sist har sett

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}