Tid för inspiration

Sätt dig bekvämt, lägg upp benen och låt lugnet infinna sig. Vi har samlat våra inspirerande kataloger, så du enkelt kan upptäcka vårt sortiment och samtidigt få massor av inspiration. Oavsett om du vill få inspiration till juldekoration, trädgården, vardagsrummet eller vilken belysning du ska ha i ditt hem - kan du hitta det här.

Living indside out 2021

Vi går mot varmare tider och det är äntligen dags att uppdatera dina trädgårdsmöbler och trädgårdstillbehör. Med katalogen "Living inside out" kan du se alla nyheterna till trädgården och få inspiration till din uteplats.

Se katalogen här

Spring / Summer 2021

Vi välkomnar våren varmt och massor av nyheter inom sortimentet. Upptäck nyheter för hela ditt hem och bli inspirerad av 50-talets charmiga look, som är en genomgående röd tråd genom hela kollektionen.

Se katalogen här

Klassisk elegans

Med klassisk elegans får hemmet och inredning ett vackert och tidlöst uttryck, som bidrar till en härlig stämning.

Se katalogen här

Kollektion: Stilfulla linjer

Stilfulla linjer är vackra med sitt enkla och tidlösa uttryck. Bli inspirerad av de enkla detaljerna, som passar in i alla inredningar. Din inredning får enkelt extra uppmärksamhet och dina gäster får en extra upplevelse, när de besöker ditt hem.

Se katalogen här

Lys upp rummet

Använd ljus för att skapa stämning i dina rum – med korrekt ljussättning får du både ett funktionellt och vackert hem

Se katalogen här

Jul 2020

Julen är en stor fest, och nu är det äntligen dags för jultraditionerna att komma fram. Se mer här och låt dig inspireras av julen 2020 hos ILVA.

Se katalogen här

Kollektion: Nordisk enkelhet

Med få simpla element kan du enkelt tillföra nordisk charm till ditt hem. Den nordiska stilen är ett enkelt sätt att inreda med detaljer som osar av nordisk och skandinavisk design. Med få färger och vacker design kan du skapa en lugn och rogivande miljö.

Se katalogen här

Autumn/Winter 2020

Nyckelordet för höst och vintersäsongen hos ILVA är: Natural North. Här blandar vi tradition, funktion och finess. Detta är perioden där funktion och lyx lever i symbios och där klassiska designer får ett modernt lyft.

Se katalogen här

FAST PRIS

I vår FAST PRIS-kategori har vi ofta köpt in en större volym av varor och därför fått ett bra pris. Det innebär att FAST PRIS-varor alltid blir sålda till ett bra pris och kan snabbt levereras hem till dig. Här har vi samlat våra bästa FAST PRIS-varor för dig som uppskattar bra kvalitet till bra priser.

Se katalogen här

Living inside out

Ett brett urval och väl komponerat sortiment kräver insikt och kunskap. Därför har vi rest världen runt för att finna inspiration till årets stora och fin trädgårdssortiment. Hos ILVA hjälper vi dig med att hitta precis din stil. Oavsett om du föredrar trädgårdsmöbler i plast, betong eller olika träsorter, hittar du det i vårt breda sortiment.

Se katalogen här

Produkter du sist har tittat på

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Populära kategorier

 • Gratis leverans

  Handla varor för 5.000:- eller mer och få gratis leverans till trottoarkanten inom postnummer 20000-29999

 • Handla online

  och hämta i butik utan kostnad

 • Obegränsad returrätt

  Returnera ditt köp när som helst

 • Prissäkerhet

  Vi matchar alla priser - både online och i våra butiker

 • Byt i butik

  Handla online och byt i butik