Tid för inspiration

Sätt dig bekvämt, lägg upp benen och låt lugnet infinna sig. Vi har samlat våra inspirerande kataloger, så du enkelt kan upptäcka vårt sortiment och samtidigt få massor av inspiration. Oavsett om du vill få inspiration till juldekoration, trädgården, vardagsrummet eller vilken belysning du ska ha i ditt hem - kan du hitta det här.

Let summer in SS2019

Ett brett utbud av rätt trädgårdsmöbler kräver kunskap och expertis. Därför har vi rest runt i världen för att söka inspiration till årets stora och fina sortiment av trädgårds- möbler. Hos ILVA hjälper vi dig att hitta exakt din stil. Oavsett om du föredrar trädgårdsmöbler i plast, betong eller i olika träslag, hittar du det i vårt breda sortiment.

Se katalogen här

Nyheter SS2019

En ny säsong betyder en ny och inspirerande kollektion. ILVAs nya kollektion är präglad av spännande texturer, vackra nyanser och en underbar blandning av material. Med andra ord är ILVAs SS19-kollektion sammansatt för att passa in i det moderna hemmet och är perfekt för dig som önskar tillföra hemmet ett urval av säsongens nya trender.

Se katalogen här

Let light in

Lys upp hemmet med vacker och funktionell belysning. ILVA har ett brett sortiment av lampor i olika designer, material och stilar. Oavsett om du önskar ett klassiskt uttryck eller att följa de senaste trenderna, finns det något för varje smak och behov. ILVAs sortiment erbjuder lampor från golv till tak för hemmets alla rum.

Se katalogen här