Tid för inspiration

Sätt dig bekvämt, lägg upp benen och låt lugnet infinna sig. Vi har samlat våra inspirerande kataloger, så du enkelt kan upptäcka vårt sortiment och samtidigt få massor av inspiration. Oavsett om du vill få inspiration till juldekoration, trädgården, vardagsrummet eller vilken belysning du ska ha i ditt hem - kan du hitta det här.

Spring/Summer 2020

Vi vinkar farväl till vintern och välkomnar gladeligen en ny säsong, som inte bara bjuder på högre temparaturer utan också massor av nyheter för hela hemmet. I säsongen spring/summer 2020 blir det i högra grad satt fokus på vackra stilleben och härliga dekorationer.

Se katalogen här

Living inside out

Ett brett urval och väl komponerat sortiment kräver insikt och kunskap. Därför har vi rest världen runt för att finna inspiration till årets stora och fin trädgårdssortiment. Hos ILVA hjälper vi dig med att hitta precis din stil. Oavsett om du föredrar trädgårdsmöbler i plast, betong eller olika träsorter, hittar du det i vårt breda sortiment.

Se katalogen här

Jul 2019

Julen är en högtidlig fest med djupa traditioner i vår kulturer. Det är då vi umgås med våra nära och kära och familjen står i fokus. Just därför tror vi många håller julen kär.

Se katalogen här

Dekorativa detaljer

Om det är något vi älskar är det hygge och vackra hem. Vi vet att de små detaljerna enkelt kan förvandla ett hem. Det är även dessa små personliga detaljer som skapar värme i hemmet.

Se katalogen här

Autumn/Winter 2019

Välkomna till en säsong som är fylld med tillbakablickar till både 30 och 70-talet. En dekadent och färgsprakande säsong präglad av bland annat velour och manchester. Hos ILVA är det fullt med spännande nyheter för hemmets alla hörn.

Se katalogen här

Nyheter SS2019

En ny säsong betyder en ny och inspirerande kollektion. ILVAs nya kollektion är präglad av spännande texturer, vackra nyanser och en underbar blandning av material. Med andra ord är ILVAs SS19-kollektion sammansatt för att passa in i det moderna hemmet och är perfekt för dig som önskar tillföra hemmet ett urval av säsongens nya trender.

Se katalogen här

Let light in

Lys upp hemmet med vacker och funktionell belysning. ILVA har ett brett sortiment av lampor i olika designer, material och stilar. Oavsett om du önskar ett klassiskt uttryck eller att följa de senaste trenderna, finns det något för varje smak och behov. ILVAs sortiment erbjuder lampor från golv till tak för hemmets alla rum.

Se katalogen här