Tid för inspiration

Sätt dig bekvämt, lägg upp benen och låt lugnet infinna sig. Vi har samlat våra inspirerande kataloger, så du enkelt kan upptäcka vårt sortiment och samtidigt få massor av inspiration. Oavsett om du vill få inspiration till juldekoration, trädgården, vardagsrummet eller vilken belysning du ska ha i ditt hem - kan du hitta det här.

Let christmas in

Julen är så mycket mera än en hjärtlig fest. Det är den tid på året, där mysfaktorn ska vara på topp. Med ILVAs julsortiment har du alla förutsättningar att göra ditt hem mysigt och redo för decembers magiska ögonblick i sällskap med dina nära och kära.

Se katalogen här

Let light in

Lys upp hemmet med vacker och funktionell belysning. ILVA har ett brett sortiment av lampor i olika designs, material och stilar. Oavsett om du önskar ett klassiskt uttryck eller följer de senaste trenderna, finns det något för varje smak och behov. ILVAs sortiment erbjuder lampor från golv till tak till alla hemmets rum.

Se katalogen här

Let news in

En ny säsong betyder även en ny, inspirerande kollektion. ILVAs nya kollektion består av varma nyanser, spännande texturer och unika blandningar av vackra material. Med andra ord passar ILVAs Autumn/Winter 2018-kol- lektion perfekt in i det moderna hemmet och är perfekt till dig som gärna vill ge ditt hem ett urval av säsongens nyaste trender.

Se katalogen här

Let summer in

Ett brett utbud av rätt trädgårdsmöbler kräver kunskap och expertis. Därför har vi rest runt i världen för att söka inspiration till årets stora och fina sortiment av trädgårds- möbler. Hos ILVA hjälper vi dig att hitta exakt din stil. Oavsett om du föredrar trädgårdsmöbler i plast, betong eller i olika träslag, hittar du det i vårt breda sortiment.

Se katalogen här