Upptäck årets 3 julteman

Gold

Classic

Nature

Julklappsidéer

Julpynt

Julbelysning

Konstgjorda julgranar

Jul hos ILVA

Julen är ett ypperligt tillfälle att bjuda in familj och vänner på besök, och det som vi oftast förknippar med julen är stearinljus, glögg, doften av nybakade pepparkakor och inte minst - en vackert dekorerad julgran. Julen är något av det som vi ser fram emot allra mest varje år. varje fall. När dagarna blir kortare och mörkare, längtar vi efter december, då julen lyser upp i decembers vintermörker. Äntligen kan vi få börja julmyset.

Jultraditioner

Alla har vi våra egna jultraditioner. Det kan vara att äta oräkneliga pepparkakor, dricka hemagjord glögg eller julpyssla med familjen. Andra går en promenad i skogen för att samla grenar, granris och kottar för att tillverka egna juldekorationer. Vissa besöker årligen de otaliga julmarknaderna runt om i Sverige eller utomlands. Dagarna fram till julafton innehåller speciella jultraditioner för varje familj. Många kommer ihåg dem ända sedan barndomen, och för i sin tur dessa traditioner vidare.

Allt för julen

Hos ILVA kan vi snabbt hjälpa dig med att komma i rätt stämning inför julen. Hos oss hittar du allt som kan få ditt julhjärta att klappa lite snabbare. Ta en tur genom vårt stora varuhus och låt dig inspireras. Här kan du få massvis av inspiration, både till julpynt som komplementera det du redan har hemma eller nytt och spännande julpynt men även fantastiska julklapps idéer.

Hitta till exempel den perfekta julklappen till svärmor på vår avdelning för heminredning. En vacker vas eller en fin kudde, som ger liten färg till vardagsrummet är alltid ett säker kort när klapparna ska öppnas på julafton.

Vad ska jag önska mig till jul?

Om du saknar bra julklapps idéer till ditt hem, ta en titt i vår stora julkatalog, där vi presentera våra tre läckra julteman. Katalogen innehåller julklapps idéer, pynt, recept samt inredningstips och tricks för att skapa en mysig jul.

Upptäck vårt spännande sortiment och sätt din egen prägel på årets julpynt. Hos ILVA har vi i år delat upp vårt julsortiment i tre olika teman, så det är något för varje smak. Vi har valt ut en rad julklapps idéer, pynt och belysning i en modern look, ett klassiskt tema och så är det också något för dig som önskar ta in mer natur i ditt hem. Och vi garantera att våra priser är konkurrenskraftiga när det gäller kvalitet.