Korg
Korg

Jul på ILVA

Välkommen till jul hos ILVA. På ILVA älskar vi julen. På denna sidan hittar du ett urval av pynt till hemmet, inspiration till din jul, och även julklappsideér till den perfeka julklappen.

Produkter: 22
Produkter:22
Välj visning:
Visar 21 av 22

Julklappstips

 

Få inspiration till alla sorters klappar. Vi har satt ihop en översikt åt dig, med bra julklappstips till hela familjen. Samt klappar i olika prisklasser, så du kan nå den budget som du planerat. 

Se julklappstips här 

     

Sparka igång julen

OBEGRÄNSAD RETURRÄTT

Köp gärna julklappen redan nu- den kan bytas när som helst. På ILVA återbetalar vi hela beloppet, utan tidsbegränsning. Detta gäller oavsett om varorna är köpta i någon av våra butiker eller online på ilva.se.     Se mer om obegränsad returrätt här.

ILVA skapar julstämmning hemma hos dig

Julen närmar sig, och med det är det dags att få styr på julpynt, julbak och julklappar. Vi kan inte hjälpa till med julbaket men istället har vi gjort det lättare för dig att hitta de perfekta julklapparna till dem som du tycker om.

Här hittar du eleganta julpynt, bra julklappstips för alla smaker och även dekorativa till-och-från kort som gör inpackningen till en enkel jullek. Så du kan luta dig tillbaka och låte julstämningen sprida sig.  

Traditioner upp till julen

Du har säkert några helt speciella traditioner fram till jul. Det kan t.ex. vara att dricka glögg, fläta julhjärtan med familjen, eller äta äppleskivor. Andra tar en tur iu skogen för att hitta grenar, granar och kottar för egengjort julpynt. Några köper julhygget och julpynt på någon av de otaliga julmarknaderna runt om i landet eller utomlands.

Dagarna fram till julafton bjuder på väldigt olika traditioner från familj till familj. För många, har dessa traditioner följt med sedan barnben, och det är dessa traditioner som förs vidare.

Allt till julen

På ILVA kan vi snabbt hjälpa dig med att hitta den perfekta julstämningen. Här hittar du allt som kan få ditt julhjärta att slå lite extra. Åk med en virtuell slädtur i varuhuset och låt dig inspireras. Här hittar du massor av inspiration till julen, t.ex. pynt som kompletterar det du redan har hemma eller bra idéer på klappar till nära och kära.