Korg
Korg

FLEXLUX

Upplev den fantastiska kombinationen av elegans och komfort med FLEXLUX®-fåtöljerna. Tack vare deras enkla justeringsmöjligheter erbjuder dessa klassiskt designade stolar inte bara stil utan också enastående komfort. Tänk att få slå dig ned i en fåtölj som anpassar sig precis efter dina behov, vilket ger dig den ultimata upplevelsen när du vill koppla av. FLEXLUX® förenar tidlös design med modern funktionalitet, vilket gör det till det idealiska valet för ditt hem och ditt välbefinnande. Investera i en FLEXLUX®-fåtölj och gör den till din nya favoritplats i hemmet.

Produkter: 18
Produkter:18
Välj visning:
Visar 18 av 18

 

Fördelar med flexlux fåtöljer

FLEXLUX® SERIER

Flexlux är ett dansk möbelvarumärke grundat i Aarhus, som bygger på italiensk estetik, skandinavisk innovation och dansk design. Kvaliteten sitter i högsätet och väljer du en stol från Flexlux, kan du vara säker på att håller i många år - till gagn för både dig och miljön. Flexlux mission är att göra ditt hem till en särskild plats, där du kan koppla av och vara dig själv. På ILVA vill vi självklart stötta detta och därför kan du hos oss hitta fem olika Flexlux-serier, så att du kan hitta den fåtölj som du drömmer om.

FLEXLUX MORE

Väljer du en fåtölj från "More"-serien så får du en stol av riktigt bra kvalitet. "More" är designad med en gasfjädermekanism, som gör det enkelt för dig att ändra stolens position. Härutöver kan du justera nackstödets höjd och vinkel, så att du får den optimala komforten som passar just dig. Därutöver finns självklart möjligheten för att köpa till fotpallar, så att du kan slappna av helt efter en lång dag. Du kan även få "More" i tre olika höjder: låg, medium och hög.

FLEXLUX VOLDEN

 

Flexlux Volden, ger dig, precis som Flexlux Clement, lite fler möjligheter när du ska välja din nya fåtölj. Här hittar du nämligen också olika stolstyper.

Volden Separate Footrest: Här får du en fåtölj i klassisk utformning med snurr- och lutningsfunktion. Denna modell är också designad med gasfjädermekanism som säkerställer en enkel rygginställning, och här får du också med ett nackstöd som är justerbart. Härutöver har du möjlighet att köpa till en fotpall. Till detta kan du själv välja om du vill ha en låg, medium eller hög fåtölj.

Volden Integrated Footrest: Väljer du denna modell, får den fåtölj med integrerad fotpall, och du kan själv välja, om du vill att den ska vara elektrisk eller manuell i mån av funktion. Om du föredrar det elektriska - antingen via kabel eller batteri - kan du på egen hand styra utfällningen av fotpallen via en touch-panel. Om du istället väljer den manuella funktionen, fälls fotpallen ut med hjälp av ett handtag. Härutöver fås denna fåtölj i tre olika höjder: låg, medium och hög.

Volden Chaiselong: Om du önskar en stol för den ultimata avslappningen, överväg då Volden Chaiselong. Med gasfjädermekanismen kan du utan besvär luta dig tillbaka i din favoritposition och njuta av lugna stunder. Nackstödet är självklart justerbart, så att du kan ställas in denna efter dina preferenser. 

FLEXLUX CLEMENT

 

Väljer du Flexlux Clement, öppnas där upp för lite fler möjligheter, då du här kan hitta flera olika stolstyper:

Clement Separate Footrest: En klassisk fåtölj med snurr- och lutningsfunktion, gasfjädermekanism för enkel rygginställning samt justerbart nackstöd. Här har du möjlighet att köpa till en separat fotpall. Denna finns att köpa i en låg, medium och hög utgåva.

Clement Integrated Footrest: Denna fåtölj har en inbyggd elektrisk fotpall, som du styr via en touch-panel. Om du istället föredrar en mer manuell lösning, där fotpallen fälls ut med hjälp av ett handtag, finns även denna möjlighet. Nackstödet och stolens rygg är justerbara, för att du ska kunna få den bästa komforten. Denna finns att köpa i en låg, medium och hög utgåva. 

Clement Chaiselong: Som namnet berättar, får du här en schäslongfåtölj, som bjuder in till många timmars avslappning. Gasfjädermekanismen säkerställer att du enkelt och utan besvär, kan ställa in stolen på den position som passar dig bäst. Nackstödet kan också ställas in, så att du får den rätta vinkeln samt höjden.

FLEXLUX AARHUS

Med modellen Flexlux Aarhus får du en klassisk fåtölj, som är designad med en tyngdkraftsbetingad tillbakalutningsfunktion, som kan ställas in efter din längd och vikt. Nackstödet kan du ställa in, så att höjden och vinkeln passar dig och ger dig det mest optimala stödet. Därutöver kan du köpa till en fotpall, så att du kan luta dig tillbaka och sitta ännu mer komfortabelt. Denna stol fås i tre olika höjder: låg, medium och hög.

FLEXLUX SKAGEN

Med Flexlux Skagen, får du, precis som med Flexlux Aarhus, en tyngdkraftsbetingad tillbakalutningsfunktion, som kan ställas in efter din längd och vikt. Ställ in nackstödets vinkel och höjd, så att denna passar dig perfekt och luta dig tillbaka. Köp till en fotpall för ännu mer komfort och stöd. Du har också möjlighet för att välja mellan tre olika höjder på fåtöljen - nämligen låg, medium och hög.

Designa SJÄLV DIN flexlux® fåtölj

Flexlux-fåtöljerna kommer i många olika tyg- och läderkvaliteter och i en värld av färger. Har du specifika preferenser i förbindelse med ditt val av din nya fåtölj, så kontakta din lokala ILVA-butik - här finns det massor av hjälp att få.