Korg
Korg

Skapa sammanhang: soffa, kuddar och puff

ILVA har gjort det lekande lätt att skapa sammanhang och göra det enhetligt mellan dina möbler. 
Att skapa en sammanhängande och inbjudande plats handlar inte bara om att välja rätt möbler, utan också om att välja rätt material och färger som binder ihop allt. Luta dig tillbaka och låt dig inspireras av ILVA:s omfattande kollektion av tyger och läder, som ger en harmonisk och personlig touch i ditt hem. Med ett brett utbud av färger, texturer och material ger ILVA dig möjligheten att anpassa dina soffor, kuddar och puffar så att de exakt speglar din stil och uppfyller dina behov. Oavsett om du dras till det mjuka, inbjudande sammetstyget, det rustika, varma lädret eller den moderna, minimalistiska känslan av mikrofiber, kommer du hitta den perfekta matchningen för ditt hem hos ILVA.

Första steg: välj din soffa, puff eller kuddar

Första steget på vägen mot att förvandla ditt vardagsrum med ILVA:s tyg- och läderkollektion är att välja de centrala elementen: din soffa, fåtölj, puff eller kuddar. Även om du har friheten att anpassa färger och tyger på alla dessa möbler, börjar många oftast med soffan, eftersom den vanligtvis är det mest dominerande möbeln i rummet. Soffan sätter tonen och stämningen för hela inredningen och fungerar som det naturliga centrumet därifrån du kan koordinera och komplettera med kuddar och puffar.

Att välja soffan först ger dig en stadig grund för att bestämma vilken riktning du vill ta med resten av rummets design. Här kan du leka med ILVA:s breda palett av färger och tyger, som sträcker sig från det djupt sensuella sammetet till det robusta och ärliga lädret eller det moderna och hållbara mikrofibern. Överväg texturerna på tyget och färgens värme eller kyla i förhållande till det naturliga ljuset i ditt rum och hur dessa element kommer att komplettera varandra.

När soffan är vald blir det lättare att välja kuddar och puffar som inte bara matchar i färg och material, utan också lägger till lager av textur och komfort till ditt rum. ILVA:s kollektion ger dig friheten att mixa och matcha så att du kan skapa ett personligt och sammanhängande rum som känns både inbjudande och stilsäkert.

välj material och färg

Efter att ha hittat den perfekta utgångspunkten med din nya soffa, puff, kudde eller fåtölj är nästa steg i processen att fördjupa dig i den spännande världen av material och färger. ILVA:s tyg- och läderkollektion erbjuder ett brett urval, vilket ger dig möjlighet att lägga till en personlig touch och skapa en unik hemmiljö. När du står inför valet av material inbjuder ILVA dig att utforska hela spektrumet av möjligheter. Varje material har sin egen charm och funktion - från det lyxiga och mjuka sammetet, som inbjuder till mys och avkoppling, till det hållbara och tidlösa lädret, som åldras med värdighet och tillför karaktär till ditt rum. Mikrofiber erbjuder en praktisk och stilfull lösning som kombinerar estetik med enkel underhållning - perfekt för det moderna hemmet.

Färgvalet är lika viktigt, eftersom det kan påverka rummets stämning och samspel mellan olika element i din inredning. ILVA erbjuder en färgpalett som sträcker sig från subtila och lugna till djupa och dramatiska, vilket ger dig möjlighet att skapa kontrast eller harmoni i ditt hem. Färgerna kan antingen komplettera din befintliga inredning eller fungera som en djärv statement, som fångar ögat och definierar rummets karaktär.

Design efter din smak

För att se hela utbudet och verkligen få en känsla för materialkvaliteten och nyanserna i färgerna rekommenderar vi att du besöker någon av våra många heminredningsbutiker. Här kan du uppleva kollektionen i sin rätta miljö och få professionell vägledning för att göra det bästa valet för ditt hem. Om du letar efter inspiration eller vill starta din sökning hemifrån erbjuder ILVA:s webbshop ett noggrant utvalt urval av de mest populära materialen och färgerna. Detta urval är utformat för att inspirera och guida dig mot dina preferenser och behov innan du fattar det slutliga beslutet.

Oavsett om du bestämmer dig för att fördjupa dig i hela utbudet i en fysisk butik eller börjar din resa online är ILVA:s tyg- och läderkollektion din lekplats. Här kan du experimentera med olika kombinationer och hitta precis de material och färger som gör ditt hem till en plats som speglar din personliga livsstil.

Hitta din närmaste butik här.

Mix and match

Att få färger och material att samspela över olika möbler kan verkligen göra en skillnad för hur ditt hem känns och ser ut. När du blandar soffor, kuddar och puffar med rätt öga för detaljer kan du skapa en plats som inte bara följer de senaste trenderna, utan som också känns helt rätt och hemtrevligt för dig. Det handlar om att hitta den perfekta balansen, där allt från texturer till färgtoner samarbetar för att ge ditt rum det lilla extra. Det är denna kombination av färger och material som gör ditt hem både unikt och mysigt och visar hur viktigt det är att tänka över hur de olika elementen i din inredning passar ihop.

INDRET DIT HJEM MED GOD SAMVITTIGHED 


Tyg- och läderkollektionen är en manifestation av ILVAs stora engagemang för miljön och konsumenthälsa. Alla textiler och lädervarianter i kollektionen bär den prestigefyllda OEKO-TEX®-certifieringen, vilket garanterar att de använda materialen är helt fria från kemikalier och skadliga ämnen. Det är en viktig märkning att hålla ögonen på och en försäkran om att produkterna i våra hem ska vara säkra - både för dig, din familj och miljön.

Så här gör du

Designa idag

Dyk ner i ILVA:s tyg- och läderkollektion där möjligheterna att skräddarsy ditt hem är nästan oändliga. Oavsett om du drömmer om en ny soffa, en inbjudande fåtölj, en praktisk puff eller några dekorativa kuddar ger ILVA dig friheten att välja exakt det tyg och den färg som passar din stil och dina behov. Med en imponerande palett av över 60 olika nyanser, alla med oeko-tex-certifiering, säkerställer vi att du kan hitta precis den ton och kvalitet som fulländar ditt rum.

Vår omfattande kollektion omfattar ett brett utbud av både tyg- och lädertexter som inte bara är vackra att se på utan också lever upp till höga kvalitetsstandarder. Varje material är noggrant utvalt för att säkerställa att din nya möbel inte bara ser fantastisk ut utan också håller i många år.

En unik möjlighet

När du väljer från ILVA:s tyg- och läderkollektion får du möjligheten att skräddarsy din möbel så att den blir en unik tillsats till ditt hem. Oavsett om du gillar de djupa, rika färgerna som tillför en känsla av lyx och värme, eller de ljusare, mer dämpade tonerna som skapar en lugn och avslappnad atmosfär, har vi något som passar varje smak och inredningsstil. Att skräddarsy din möbel med ILVA är en resa för att skapa ett personligt och inbjudande hem, där varje element noggrant är utvalt för att spegla din personliga stil och skapa den önskade stämningen. Vår OEKO-TEX-certifiering garanterar dessutom att du kan njuta av din nya möbel med gott samvete.

Besök din närmaste ILVA-butik eller utforska vårt stora sortiment online.

FEATURE TEXT: ILVA har gjort det lekande lätt att skapa sammanhang mellan dina möbler. Luta dig tillbaka och låt dig inspireras av ILVA:s omfattande tyg- och läderkollektion, som ger en harmonisk och personlig prägel i ditt hem..