Korg
Korg

Inred trädgården med Langkawi

Föreställ dig en trädgård där stil och styrka går hand i hand. Langkawi-serien är skapad just för detta: varje del är tillverkad av hållbart FSC®-certifierat eukalyptusträ och designad för att tåla det svenska, omväxlande vädret. Välj mellan den mörkbrun-oljade versionen med mörkgrå dynor eller varianten i natur-olja med ljusgrå dynor. Under dynorna framträder det eleganta, råa stället, som visar hantverkskvalitet och estetisk skönhet. På det sättet står dina trädgårdsmöbler vassa även när dynorna tar en paus. Med Langkawi får din trädgård karaktär.

VAD BESTÅR LANGKAWI-SERIEN AV?

Langkawi ger dig friheten att inreda din trädgård precis som du önskar. Och om dina behov förändras, kan du enkelt flytta runt på möblerna eller komplettera med andra delar från serien. På så sätt kan du anpassa efter behov och skapa den perfekta sommaratmosfären. Föreställ dig till exempel att njuta av morgonkaffet i en loungestol med ett loungebord bredvid, så du enkelt kan ställa ifrån dig kaffet när det är dags att bläddra i favoritboken. Eller vad sägs om att arrangera lounge-trädgårdssetet bestående av två soffor i ett mysigt hörn, där du och dina vänner kan njuta av långa sommarkvällar tillsammans? Lägg gärna till en solsäng för soliga dagar när avkoppling står i centrum. Med andra ord kan du med Langkawi enkelt arrangera din uteplats för både festliga tillfällen och avslappnade stunder – allt efter dina behov och din stil.

VAD ÄR speciellt MED EUKALYPTUSTRÄ?

Eukalyptusträ är känt för sin naturliga elegans och hållbarhet, vilket gör Langkawi till ett populärt val. Träet är naturligt robust och tål både solens skarpa strålar och regniga dagar, vilket säkerställer långvarig hållbarhet. För att framhäva träets djupa, gyllene nyanser och skydda det mot väderpåverkan, är möblerna förbehandlade med olja för att förebygga sprickor och sprängningar som kan uppstå över tid. Att ha eukalyptusmöbler är som att välkomna naturens kraft in i din trädgård. Dock kräver de lite vård för att bevara sitt utseende och funktion. Det är viktigt att regelbundet rengöra, lätt slipa och behandla om träet med olja, särskilt vid säsongens början och som underhåll genom säsongerna. Kom ihåg att även förvara dina eukalyptusmöbler på ett torrt och ventilerat ställe utanför sommarsäsongen. Du kan läsa mycket mer om vård och underhåll av trädgårdsmöbler i eukalyptus här.

3 SNABBA OM EUKALYPTUS

  • Snabb tillväxt: Eukalyptusträd är kända för sin snabba tillväxt. Vissa arter kan växa upp till 2 meter per år, vilket innebär att de snabbt kan återhämta sig efter skörd.

  • Naturlig olja: Eukalyptusträd innehåller naturliga oljor som är resistenta mot skadedjur och svampangrepp. Dessa oljor bidrar till träets hållbarhet och gör det lämpligt för utomhusbruk. Läs mer om hur du ska ta hand om eukalyptus.

  • Brandresistens: Eukalyptusträd har en unik förmåga att överleva bränder bättre än andra träd. Vissa arter har bark som kan motstå höga temperaturer, och deras frön kan överleva eld, vilket ger dem möjlighet att snabbt regenerera efter bränder.

två val: MED ELLER UTAN DYNOR

Langkawi-serien är det perfekta exemplet på mångsidighet och stil. Med dynorna på erbjuder möblerna ultimat komfort och en mjuk, inbjudande estetik, och de är som gjorda för att njuta av soliga eftermiddagar och milda kvällar. Men visar vädret sig från sin sämre sida, och är det dags att packa undan dynorna, står den vackra stommen fortfarande starkt. Det robusta eukalyptusträet ger ett rent och naturligt uttryck som pryder din trädgård eller terrass med sin råa skönhet.

TVÅ FÄRGER, EN SERIE

Är du redo att välja din färg på Langkawi? Då är du på god väg att skapa ett personligt och stilfullt uterum. Vill du ha det sofistikerade mörkbrun-oljade utseendet med tillhörande mörkgrå dynor? Eller har du fallit för den fräscha, naturoljade versionen med eleganta ljusgrå dynor? Oavsett ditt val är båda designerna inte bara en fröjd för ögat, men de är också byggda för att motstå både solens strålar och regnets nederbörd, medan deras smutsavvisande yta säkerställer enkel underhåll.