Korg
Korg

Hitta presenten till mors dag

Mamma förtjänar det bästa. Därför ska hon självklart ha en present på mors dag den 28 maj. Ge henne en present som kan pryda hennes hem och som hon kan njuta av i många år framöver. Här är våra förslag på vad du kan ge din mamma på mors dag i år.

Mjuka tillbehör

Med dekorationskuddar får hemmet en själ, och de ger inredningen ett uttryck som inbjuder till avkoppling. Ge din mamma en dekorationskudde i present på mors dag, så att hon kan höja mysfaktorn i sin heminredning.

Dekorativa vaser

Om du skämmer bort din mamma med en blomsterbukett ska hon självklart också ha en vacker vas att ställa den i. Du kan välja bland vaser i olika färger, former och texturer, som kan kombineras precis som man föredrar. De kan även ge nytt liv till din mammas inredning.

Skapa stämning för kvalitetstid

Tycker du att din mamma förtjänar lite stämning för att komma till ro i sitt hem? Med vackra ljusstakar, konstgjorda blommor, fina dricksglas eller mjuka textiler kan du hjälpa till att skapa stämning med ordentlig hemkänsla till din mamma. Skäm bort henne med avstressande element i hennes hem som kan hjälpa henne att koppla av efter en lång och hektisk dag.

Presenten som inte behöver bytas

Ett presentkort är den självklara presenten till den som har allt. Med presentkortet är det enkelt att själv välja något som passar hemmet. Du kan köpa ILVAs presentkort i alla våra butiker. Självklart ser vi till att presentkortet är vackert inslaget och redo att ges bort. Kanske är du ute i sista minuten? Då är det tur att du också kan köpa våra presentkort online - enkelt och snabbt. Du bestämmer om presentkortet ska levereras med post, via e-post eller SMS.

Köp presentkort här

Mer inspiration här