Korg
Korg

Hitta presenten till mors dag

Känns det tråkigt med den klassiska blomsterbuketten som redan ser vissen ut efter en vecka? Det kan vi förstå. Därför får du här en kort och tydlig guide som tar dig igenom de bästa presentidéerna till mors dag. Genom inspiration och berättande ger vi våra förslag på presenter som är enkla att ta med och överraska din mamma den 26 maj. Hos ILVA hittar du mors dag-presenter som håller

DUBBEL GLÄDJE: BLOMMANDE SKÖNHET

Kan du ändå inte släppa tanken på att ge din mor en blomsterbukett på mors dag? Då har vi i gengäld en bra lösning för att göra den tanken ännu bättre. En snygg vas kan verkligen ge en klassisk blomsterbukett ett unikt lyft och göra den söta gesten till ett litet konstverk. Genom att välja en vas som matchar blommornas färger och stil, får du inte bara buketten att se mer inbjudande ut, den tillför också en personlig touch. Så om du ändå överväger att ge blommor, varför inte välja en vas som kan lyfta hela utseendet och samtidigt bli en del av din mors inredning långt efter att blommorna vissnat?

Vaser som gör skillnad

Evighetsbuketter

Vill du ge en bukett som varar för evigt? Torkade blommor, även kända som evighetsbuketter, är ett fantastiskt sätt att se till att din gåva inte bara är vacker några dagar, utan fortsätter att pryda och imponera i åratal. Du kan antingen köpa en färdigtorkad bukett från en butik, eller så kan du prova att torka dina egna blommor. Det är faktiskt ganska enkelt: Välj några vackra blommor, bind ihop stjälkarna och häng dem upp med blomhuvudena nedåt i ett torrt och mörkt rum. Efter några veckor är de redo att visas upp. Oavsett vad du väljer är torkade blommor ett smart sätt att ge en gåva som håller – och håller stilen!

SKAPA LJUS I TRÄDGÅRDEN

När mors dag den 26 maj närmar sig, är det inte långt kvar till sommaren. Och det betyder tid i trädgården eller på balkongen – även när de sena kvällstimmarna gör sig påminda. Men den trevliga stunden ska absolut inte avta bara för att solen har gått ner, och därför kan du med fördel överväga att ge din mor några mysiga sätt att skapa ljus på.

Med Lindesbergs trådlösa bordlampa slipper du krångliga sladdar eller att behöva byta batterier. På en enda laddning kan lampan brinna i 5-8 timmar, och med den smarta av/på-funktionen bestäms ljusstyrkan enkelt och snabbt. Med Grya solcellsljusslinga kan din mor låta solen göra jobbet under dagen, varefter hon på kvällen kan njuta av skenet från den mysiga ljusslingan. Hos ILVA har vi också ett brett urval av lyktor, där både äkta stearinljus och några elektriska sorter kan sättas i de inre glashållarna.

Ljus till trädgården

Designpresenter som träffar rätt

När det kommer till att skämma bort en design- och inredningsälskande mor, täcker vi de flesta behoven här på ILVA. För den som uppskattar design och älskar att inreda erbjuder vi ett brett utbud av stilfulla alternativ som kommer att skapa massor av glädje på mors dag.

Oavsett om din mor föredrar en minimalistisk inredning med rena linjer och neutrala färger eller älskar ett mer färgrikt och bohemiskt uttryck, har vi något som kommer att glädja henne. Vårt sortiment innehåller allt från eleganta vaser och grafiska kuddar till funktionella, men estetiska förvaringslösningar som kan transformera vilket rum som helst.

Ge din mor möjligheten att uttrycka sin personlighet genom hennes hem med gåvor som talar till hennes hjärta och hennes känsla för design.

Förmedla din kärlek till din mor med snygg design. Med Katrineholm vägghylla finns det plats för alla favoritsaker, medan Trondheim och Svelviks marmor passar fint in i den nordiska inredningen med deras brunfläckiga marmor. Du kan också skämma bort henne med stilfulla glas, och ni kan passande nog njuta av ett glas eller två tillsammans när hon har packat upp presenten.

DE MJUKA MEN uppskattade presenterna

Ge din mor en gåva som både kan värma och skämma bort - något mjukt och gott. Kuddar och plädar är inte bara praktiska, utan också ett underbart sätt att säga 'jag älskar dig' på ett både mysigt och stilfullt sätt. Med en sådan fin gåva kan din mor svepa in sig i en härlig, mjuk pläd en sval kväll, eller njuta av en bra bok medan hon vilar huvudet på en bekväm kudde. Dessa typer av gåvor ger inte bara en känsla av lyx i hemmet, men ger också din mor möjlighet att omge sig med saker som får henne att känna sig avslappnad och uppskattad varje dag. Välj en pläd av hög kvalitet som matchar hennes favoritfärger, eller en kudde med ett unikt mönster som kan lysa upp i hennes favoritstol eller soffa. Oavsett om du väljer något färgstarkt, något med textur eller något dämpat och klassiskt, kommer en gåva som denna att vara både välkommen och användbar, en överraskning som värmer långt in i själen.

GÅVAN SOM INTE BEHÖVER BYTAS

Har du svårt att bestämma dig? Ett presentkort är också den perfekta gåvan till din mor. Med presentkortet kan hon själv välja något som passar till hennes hem. Du kan köpa ett presentkort på ILVA i alla våra heminredningsbutiker. Vi ser naturligtvis till att presentkortet är fint inslaget och redo att ges bort som en gåva. Är du ute i sista minuten? Då är det tur att du även kan köpa presentkort på ILVA online – enkelt och snabbt. Du bestämmer om presentkortet ska levereras med post, via e-post eller SMS. Presentkorten går att använda både i butik och online.

Köp presentkort här.

HITTA MER INSPIRATION TILL MORS DAG