Bli en ILVA Shopper

Älskar du inredning och att skämma bort dig själv? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, så blir du en del av vår kundklubb: ILVA Shopper, där du får massor av härliga kundförmåner.

Som ILVA shopper får du löpande unika erbjudanden som är speciella för vår kundklubb. Det kan vara alltifrån VIP-inbjudningar och särskilda events, extra bra rabatt-erbjudanden, sneak peaks på nyheter, inspirerande inredningstips, chans till deltagande
i våra tävlingar och mycket mer.

Fördelar som ILVA Shopper

Sneak peek

nyheter

Chans att delta i

tävlingar

Inrednings

inspiration

Nyheter

Hos ILVA introducerar vi löpande en massa spännande nyheter i vårt varuhus, som passar in i dagens hetaste trender. Som ILVA shopper får du chans att se våra nyheter före alla andra, och bli alltid uppdaterad om våra nya kollektioner och nyskapande designs hos ILVA.

Tävlingar

Finns det något bättre än oförutsedda överraskningar! Som ILVA Shopper får du information och chans att delta i våra olika tävlingar. Det kan vara allt från presentkort till soffor till olika förmåner. Vinnaren blir alltid kontaktad via mail och publiceras på vår hemsida.

Inredningsinspiration

Varje vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev som ska inspirera och få dig till att upptäcka någon av våra många favoriter. Våra nyhetsbrev är varje vecka späckade med inspirerande bilder och tips på hur du inreder ett modernt och personligt hem.


Villkor

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev ger du ditt samtycke till att ILVA får skicka dig e-mails om de olika erbjudandena som beskrivs ovan samt våra kampanjer, rabatter, tävlingar, varor som sparats i kundkorgen, men även mer generell marknadsföring kring alla ILVAs projekt kring heminredning, möbler och interiör. Utöver marknadsföring via e-mail ger du även ditt samtycke till att ILVA får skicka marknadsföring till dig via sociala medier, internet och andra digitala kanaler.

ILVA får samtidigt samla in och använda data om dig och dina aktiviteter och samköra denna data med andra upplysningar ILVA redan har eller mottar genom uppsamlingen. Det kan till exempel vara cookies från www.ilva.se, dessa kan bl.a. användas för att skapa en profil, för att kunna skräddarsy marknadsföringen utefter dig.

ILVA får dela data om dig och dina aktiviteter internt inom koncernen. Om du gör ett köp hos ILVA, får ILVA dessutom dela din data med koncernens samarbetspartners i form av transportörer eller reparatörer, vid tillfällen då det är relevant. Relevanta tillfällen är i de situationer du vill ha dina varor hemlevererade eller korrigera en reklamation.

Din data kommer alltid förvaras säkert, och du kan alltid kontakta ILVA, om du har frågor eller önskningar angående datan som lagras om dig och dina aktiviteter.

Du kan alltid ta tillbaka ditt samtycke via e-mail – även från de samarbetspartners som ILVA har delat din data med. Det kommer att finnas en avanmälningslänk i alla våra nyhetsbrev.

Om det framöver kommer andra relevanta produkter, samarbetspartners eller sätt att kommunicera på, så får ILVA använda sig av ditt samtycke för att informera och fråga dig om du vill uppdatera ditt samtycke eller datan om dig.

Klicka här för att läsa mer om ILVAs integritetspolicy, och om du vill ha information kring vilken data ILVA har om dig, eller om du vill uppdatera din data.