Anmäl dig och tjuvstarta Black Friday

Anmäl dig till ILVAs nyhetsbrev senast den 17 november 2018 och få en exklusiv möjlighet att tjuvstarta Black Friday! Så att du i lugn och ro kan shoppa i varuhuset samt online till fantastiska Black Friday-priser innan alla andra.


Villkor

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev ger du ditt samtycke till att ILVA får skicka dig e-mails om de olika erbjudandena som beskrivs ovan samt våra kampanjer, rabatter, tävlingar, varor som sparats i kundkorgen, men även mer generell marknadsföring kring alla ILVAs projekt kring heminredning, möbler och interiör. Utöver marknadsföring via e-mail ger du även ditt samtycke till att ILVA får skicka marknadsföring till dig via sociala medier, internet och andra digitala kanaler.

ILVA får samtidigt samla in och använda data om dig och dina aktiviteter och samköra denna data med andra upplysningar ILVA redan har eller mottar genom uppsamlingen. Det kan till exempel vara cookies från www.ilva.se, dessa kan bl.a. användas för att skapa en profil, för att kunna skräddarsy marknadsföringen utefter dig.

ILVA får dela data om dig och dina aktiviteter internt inom koncernen. Om du gör ett köp hos ILVA, får ILVA dessutom dela din data med koncernens samarbetspartners i form av transportörer eller reparatörer, vid tillfällen då det är relevant. Relevanta tillfällen är i de situationer du vill ha dina varor hemlevererade eller korrigera en reklamation.

Din data kommer alltid förvaras säkert, och du kan alltid kontakta ILVA, om du har frågor eller önskningar angående datan som lagras om dig och dina aktiviteter.

Du kan alltid ta tillbaka ditt samtycke via e-mail – även från de samarbetspartners som ILVA har delat din data med. Det kommer att finnas en avanmälningslänk i alla våra nyhetsbrev.

Om det framöver kommer andra relevanta produkter, samarbetspartners eller sätt att kommunicera på, så får ILVA använda sig av ditt samtycke för att informera och fråga dig om du vill uppdatera ditt samtycke eller datan om dig.

Klicka här för att läsa mer om ILVAs integritetspolicy, och om du vill ha information kring vilken data ILVA har om dig, eller om du vill uppdatera din data.