Bli en ILVA Shopper

Älskar du inredning och att skämma bort dig själv? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, så blir du en del av vår kundklubb: ILVA Shopper, där du får massor av härliga kundförmåner.

Som ILVA shopper får du löpande unika erbjudanden som är speciella för vår kundklubb. Det kan vara alltifrån VIP-inbjudningar och särskilda events, extra bra rabatt-erbjudanden, sneak peaks på nyheter, inspirerande inredningstips, chans till deltagande
i våra tävlingar och mycket mer.

Fördelar som ILVA Shopper

Sneak peek

nyheter

Chans att delta i

tävlingar

Inrednings

inspiration

Nyheter

Hos ILVA introducerar vi löpande en massa spännande nyheter i vårt varuhus, som passar in i dagens hetaste trender. Som ILVA shopper får du chans att se våra nyheter före alla andra, och bli alltid uppdaterad om våra nya kollektioner och nyskapande designs hos ILVA.

Tävlingar

Finns det något bättre än oförutsedda överraskningar! Som ILVA Shopper får du information och chans att delta i våra olika tävlingar. Det kan vara allt från presentkort till soffor till olika förmåner. Vinnaren blir alltid kontaktad via mail och publiceras på vår hemsida.

Inredningsinspiration

Varje vecka skickar vi ut ett nyhetsbrev som ska inspirera och få dig till att upptäcka någon av våra många favoriter. Våra nyhetsbrev är varje vecka späckade med inspirerande bilder och tips på hur du inreder ett modernt och personligt hem.