Korg
Korg

Klassiskt fiskbensmönster: Inred med Richmond

Med Richmond är möjligheterna många. Föreställ dig en serie möbler som kan tillföra liv och design i varje hörn av ditt hem. Från de eleganta matborden i både rektangulära och runda former till smarta sideboard och tv-möbler – allt i det klassiska fiskbensmönstret som kommer att imponera dagligen. För att skapa en snygg, sammanhängande stil kan du välja att inreda hela rummet med flera Richmond-designstycken, eller du kan plocka din favorit och låta den vara stjärnan i rummet. Oavsett vilken lösning du väljer ger Richmond dig friheten att skapa rum som inte bara ser fantastiska ut utan också känns helt rätt.

FRÅN MORGENKAFFE TILL MIDDAGSBESÖK

Med Richmond har du stora möjligheter att omvandla din matsal så att du både kan börja och avsluta dagen i vackra omgivningar. Med sin viktiga roll som huvudaktör för hemmets många måltider blir matbordet en central möbel. Och på grund av dess storlek tar det också en viss plats i inredningen, så det är viktigt att bestämma vilken form det ska ha. Ska det till exempel vara runt eller rektangulärt? Fördelarna med ett runt matbord kan vara att de är riktigt praktiska om utrymmet är begränsat. Är diametern en rimlig storlek och passar bordets ben med formen på stolarna, kan det ofta också vara en bra mängd matstolar runt ett runt matbord. Dessutom tycker många att ett runt matbord ofta är förknippat med en mer intim atmosfär, eftersom man kan se alla runt bordet och inte bara dem man sitter närmast. Ett avlångt matbord har den fördelen att det kan förlängas. Antingen i form av att placera flera bord i förlängning av varandra, men också med tilläggsplattor. På så sätt kan ditt matbord justeras efter behov, oavsett om det är förändringar i livet eller bara några extra gäster till middagen.

Inred vardagsrummet med Richmond

STIL MÖTER komfort: FISKBEN I VARDAGSRUMMET

När det gäller att inreda vardagsrummet hittar du återigen svaret med Richmond. Med soffbord i 3 olika former, en elegant tv-möbel, samt ett sidobord till soffan, så att du har alla nödvändiga saker nära till hands, har du allt du behöver för att skapa en samtidigt både stilfull och hemtrevlig atmosfär i ditt vardagsrum. Osäker på vilken typ av soffbord du ska välja? När du står och ska välja mellan ett rektangulärt, runt eller ovalt soffbord finns det ett par saker du kan tänka på för att hitta den perfekta matchningen till ditt vardagsrum. Ett rektangulärt bord passar ofta bra till större rum och ser snyggt ut tillsammans med relativt långa soffor eller stora hörnsoffor. Det ger lite mer struktur och raka linjer till ditt rum. Om du har ett mindre rum eller vill skapa en trevlig och inbjudande atmosfär kan ett runt soffbord vara lösningen – det gör också rummet lite mjukare eftersom det inte finns skarpa hörn. Och så finns det det ovala soffbordet, som är en mellanting mellan de två. Det är idealiskt om du gillar det mjuka utseendet från det runda bordet men fortfarande behöver lite extra plats, som du får med ett rektangulärt.

Stilfullt vardagsrum med Richmond

ELEGANT ARBETSPLATS

De flesta arbetar bäst i rätt omgivningar. Och för många innebär det elegant design som både är bekvämt och snyggt för ögat. Et voilà - du har säkert redan gissat att Richmond också levererar designmöbler för hemmakontoret. Med två lådor och en hylla har du god möjlighet att förvara både papper och andra viktiga dokument nära till hands, och de stilfulla bordbenen tillåter dig enkelt att rulla in en bekväm kontorsstol på plats.

Det är naturligtvis upp till dig om de stilfulla designmöblerna från Richmond ska placeras i till exempel matrummet, vardagsrummet eller kontoret. Deras eleganta design passar in i de flesta rum, och de kan både träda fram markant i inredningen eller smälta samman med de övriga möblerna och tillsammans skapa ett snyggt uttryck.

Kontor och förvaring

VAD ÄR FISKBEN?

Fiskbensmönster är en tidlös design som charmar med sin geometriska elegans och visuella djup. Namnet kommer från dess distinkta mönster, som påminner om fiskbensstrukturen hos en sill. Mönstret skapas genom att arrangera rektangulära bitar i en sicksackform, vilket ger en dynamisk och iögonfallande effekt. Det är populärt både i golvbeläggning och i möbler, där det tillför en sofistikerad touch. Fiskbensdesignen är perfekt om du vill ge ditt rum ett litet lyft av stil och karaktär.

Richmond och stilfulla fiskben

Med Richmond får du fiskben och design för alla pengarna. Oavsett om du ska inreda ditt vardagsrum, kontor, gästrum eller till och med barnrummet, kan du hitta rätt Richmond-möbler som garanterat kommer att lägga till både elegans, stil och komfort - på en och samma gång.

Richmond-serien är skapad i hållbara material i form av bordskivor i ekfanér samt ben i massiv ek. Alla finns i den ljusa, oljade varianten, medan vissa produkter även finns i den rökfärgade, vaxbehandlade varianten.