Korg
Korg

Inredningstrend: Praktiska sidobord

Sidobord utgör ett praktiskt tillägg i din inredning och kan användas på flera platser i hemmet, som dekoration eller extra förvaring. Här kan du få inspiration till hur du kan använda sidobord i inredningen, och utforska säsongens mest trendiga och praktiska alternativ.

Använd sidoborden på olika sätt

Sidbord är flexibla möbler som kan placeras på olika ställen i hemmet och uppfylla olika behov. Placerar du ett vid sidan av soffan får du en praktisk plats för kaffekoppen, fjärrkontrollen och kanske en bordslampa, som ger extra ljus på kvällen.
Ett sidobord kan också fungera som en dekorativ inredningsdetalj i ett hörn för att visa upp din favoritväxt eller en fin vas. Du kan även använda det som ett sängbord bredvid din säng, eller för att hålla koll på nycklarna i entrén.
Ett rullbord kan vara perfekt som en barmöbel eller för att organisera kokböcker, oljor och kryddor i köket.

Sidobord i trä

förnya inredningen med ett sidobord

Det smidiga med ett sidobord är att det tar minimalt med plats och är enkelt att integrera som en praktisk tillägg i din inredning. Dessutom är det lätt att flytta runt och placera på olika platser i hemmet, om du känner för att förnya eller om dina behov ändras.
Sidobord kommer i många olika former, färger och stilar. Det val av sidobord du gör kan verkligen påverka hemmets uttryck, oavsett om det är ett klassiskt, runt träbord eller ett modernt sidobord med konstnärliga former.

Sidobord i sten och metall

SITTPuff som ALternativt sidobord

Om det är trångt med utrymme i vardagsrummet kan du placera en liten sittpuff bredvid soffan. Den kan användas som ett sidobord, en fotpall eller som extra sittplats när du har gäster.
Sittpuffar finns i olika former och storlekar, och kan användas för att placera fjärrkontrollen på eller ställa ett glas på om du sätter en liten bricka eller något med en hård yta undertill.

Sittpuffar