Korg
Korg

Förvaring

Bra förvaring är A och O i varje hem. Smarta förvaringslösningar gör att bostadens yta används effektivt och gör det lätt att hitta porslin, kläder och allt annat som stoppas undan. Bland ILVAs förvaringsmöbler finns allt från garderober till byråar och hyllor i olika storlekar.

Produkter: 539
Produkter:539
Välj visning:
Visar 21 av 539

HITTA RÄTT FÖRVARINGSMÖBEL PÅ ILVA

Välj mellan ett stort utbud av förvaringslösningar i vårt sortiment. Vi har bland annat förvaringsskåp och öppna hyllor. Som klädförvaring kan du välja bland ett stort antal garderober och byråar i olika utföranden. För att inreda effektivt är en förvaringsvägg ett populärt val. Den kan också vara snygg, exempelvis är en förvaringsvägg i ek full med böcker, prydnadssaker och vackra korgar både funktionell och trevlig att se på.

Om du effektivt vill stuva undan många saker är stora skåp med generös förvaring ofta en bra lösning. Skåpdörrarna gör också att du slipper se allt som stoppas undan. Utöver de klassiska förvaringslösningarna, som bokhyllor och garderober, hittar du även massor med smart förvaring hos oss, till exempel sänggavlar med inbyggda hyllor.

Se gärna våra sidor med inspiration för att få idéer till hur du kan lösa förvaringen hemma.

FEM TIPS TILL FÖRVARING I VARDAGSRUMMET

  1. Förvaring med glasdörrar gör att du ser porslinet och de vackra föremålen inuti. Vitrinskåp finns i både höga och låga, breda och smala modeller.
  2. Välj väggförvaring och frigör golvyta. Vägghyllor gör att du kan använda utrymmet effektivt, till exempel kan du ha en soffa under hyllan. Hängande förvaring ger också bra plats till fotografier, prydnadsföremål och figurer som du gärna vill ska synas lite extra.
  3. Hitta möbler med inbyggd förvaring. Populära möbler med förvaring är avlastningsbord med lådor, sittpuffar med hålrum eller soffbord med flera våningar.
  4. Använd takhöjden. Välj förvaringsmöbler som är höga, till exempel hyllsystem, skåp eller vägghängd förvaring.
  5. Använd förvaringslådor och korgar till förvaring av småsaker. Handkontroller, pennor, magasin, kortspel och liknande som ligger framme kan se rörigt ut. Med småförvaring kan du enkelt hålla ordning i vardagsrummet.

HALLFÖRVARING

Om hallen är i anslutning till ytterdörren är hatthyllor, skoskåp och krokar för ytterkläder vanliga förvaringslösningar. Om det finns utrymme i hallen är det också praktisk att ha förvaring i en garderob, där exempelvis större vinterjackor kan hängas.

Förvaring i hallen kan vara både väggmonterad och stå på golvet. Ett avlastningsbord är vackert, ger effektiv förvaring och tar i regel inte särskilt mycket plats. Ovanför det får du plats med ytterligare förvaring på väggen. Som förvaring i en liten hall passar också exempelvis små skänkar och skjutdörrsgarderober, vars dörrar inte tar någon plats utåt i hallen.

I SOVRUMMET

Förvaring i sovrum är ofta till för kläder, men även för smink och smycken. Till förvaring av kläder kan du välja någon av ILVAs många olika garderober. Vi har både små och stora garderober med massor av möjligheter. Om du väljer en stor garderob kan du inrätta ditt eget förvaringssystem med lådor, hyllplan och även tillbyggnadsmoduler. Vi har också fina tvättkorgar att ha i eller utanför garderoben.

Ett litet skrivbord med inbyggda lådor rymmer småsaker och bordsytan kan användas som avlastningsyta. På ett sängbord med låda kan du både ha boken, mobilen och sänglampan.

ERBJUDANDEN OCH BESTÄLLNING

På ILVAs sidor med erbjudanden kan du hitta billig förvaring om du har tur. Prissänkningarna gäller så länge lagret räcker, ett tips är därför att inte vänta för länge med att beställa om du hittar något du gillar. Du kan också ta del av ILVAs realisationer i vårt nyhetsbrev. Vi skriver också om nyheter, trender och spännande inredningstips i våra utskick.

När du beställer från ILVA kan du välja mellan att få varorna levererade hem eller att själv hämta ut dem i butik, utan fraktkostnad. Du är också varmt välkommen att besöka en ILVA-butik för att se våra möbler i verkligheten. Kanske kan det ge dig inspiration till hur du ska få smart förvaring hemma? I butik kan du också få hjälp direkt av vår personal.

Funktionell förvaring med stil

Är du en av dem som har allt men saknar ordning bland dina prylar? Du behöver inte vara förvaringsexpert för att organisera dig lycklig i ditt hem. Vill du ha mer ordning och reda? Ordning och reda betyder inte enformighet. Det har vi på ILVA slagit fast genom att kunna erbjuda dig ett stort utbud av väldesignad förvaring som bryter oredan utan att ditt hem ser trist och stelt ut. Vi kan lova att du enkelt kan skapa mer levande struktur och hålla bättre ordning i ditt hem på ett stiligt och avslappnat sätt. Hos oss på ILVA hittar du förvaring för alla smaker och alla rum. Låt dig inspireras att välja smart förvaring som ger en trendig look med personlig touch. Det räcker att du byter ut högar av småprylar i alla hörn mot vackra förvaringslådor eller korgar så får du ett strukturerat men levande hem. Om du är ute efter färgklickar som intensifierar din inredningsstil så har vi något för dig. Hos oss hittar du moderiktiga förvaringskorgar och lådor i olika storlekar, material och färger som kommer till sin rätta i alla rum. Med eller utan lock - du väljer själv. Alla dina småsaker som du snabbt behöver hitta kan rymmas i väldesignad förvaring som är en fröjd för ögat. I vårt sortiment har vi också naturfärgade förvaringslådor av trä i olika storlekar. Dölj ditt småplock genom att visa upp snygg och funktionell förvaring. På så sätt skapar du inte bara mer ordning, du får också mer plats till annat och ett stilfullt hem på köpet.

Förvaring för alla rum

Förvaring är A och O i varje hem. Allt ska ha sin plats och dessutom ska det se fint ut. Det finns många uppenbara fördelar med funktionell förvaring. En av dem är att det går lättare att städa. Dessutom så mår vi bättre när vi inte behöver slösa tid på att ständigt leta efter saker. Hos oss på ILVA hittar du smarta lösningar för förvaring i ditt hem oavsett dina behov eller inredningsstil. Väljer du några av våra produkter för småförvaring så kan vi rekommendera våra snygga förvaringskorgar och lådor. ILVAs färgglada filtlådor kan du ha i hallen, de samlar alla dina vantar, mössor och halsdukar och annat du snabbt behöver ha tillgång till. Våra trälådor i olika storlekar gör sig lika fina och funktionella i köket som i vardagsrummet. En egen örtagård i köket eller alla skivor och tidningar samlade på ett ställe i vardagsrummet? Välj rätt förvaringslåda hos oss och använd den efter behag eller säsong för mer variation i ditt hem. Samma gäller våra vägghyllor som är en prydnad med funktion - du tröttnar aldrig på dem. Sedan starten på 60-talet har vi alltid fokuserat på helheten. Välgenomtänkt design, hög kvalitet och förmånliga priser är några av våra kännetecken. Bläddra genom vår katalog så kan du se själv.