Korg
Korg

Förvaringsmöbler

Produkter: 483
Produkter:483
Välj visning:
Kategori
Pris
Anpassa sortimentet
Visar 24 av 483

Förvaring hos ILVA

Hos ILVA har vi många olika lösningar på hur du kan skapa mer plats givet de kvadratmeter du har till förfogande i hemmet.

Vi har förvaringsmöbler som både är praktiska och estetiskt kan passa in i ditt hem, utan att det blir för mättat. Älskar du de senaste designtrenderna, så välj en ljus och modern byrå från serien Dormi som har träben och är vitlackerad. Om du vill ha en mer osedvanlig byrå, så skulle självaste Pippi Långstrump älska Atelier byråarna där lådorna finns i olika färger och storlekar.

Funktionell förvaring med stil

Är du en av dem som har allt men saknar ordning bland dina prylar? Du behöver inte vara förvaringsexpert för att organisera dig lycklig i ditt hem. Vill du ha mer ordning och reda? Ordning och reda betyder inte enformighet. Det har vi på ILVA slagit fast genom att kunna erbjuda dig ett stort utbud av väldesignad förvaring som bryter oredan utan att ditt hem ser trist och stelt ut. Vi kan lova att du enkelt kan skapa mer levande struktur och hålla bättre ordning i ditt hem på ett stiligt och avslappnat sätt. Hos oss på ILVA hittar du förvaring för alla smaker och alla rum. Låt dig inspireras att välja smart förvaring som ger en trendig look med personlig touch. Det räcker att du byter ut högar av småprylar i alla hörn mot vackra förvaringslådor eller korgar så får du ett strukturerat men levande hem. Om du är ute efter färgklickar som intensifierar din inredningsstil så har vi något för dig. Hos oss hittar du moderiktiga förvaringskorgar och lådor i olika storlekar, material och färger som kommer till sin rätta i alla rum. Med eller utan lock - du väljer själv. Alla dina småsaker som du snabbt behöver hitta kan rymmas i väldesignad förvaring som är en fröjd för ögat. I vårt sortiment har vi också naturfärgade förvaringslådor av trä i olika storlekar. Dölj ditt småplock genom att visa upp snygg och funktionell förvaring. På så sätt skapar du inte bara mer ordning, du får också mer plats till annat och ett stilfullt hem på köpet.

Förvaring för alla rum

Förvaring är A och O i varje hem. Allt ska ha sin plats och dessutom ska det se fint ut. Det finns många uppenbara fördelar med funktionell förvaring. En av dem är att det går lättare att städa. Dessutom så mår vi bättre när vi inte behöver slösa tid på att ständigt leta efter saker. Hos oss på ILVA hittar du smarta lösningar för förvaring i ditt hem oavsett dina behov eller inredningsstil. Väljer du några av våra produkter för småförvaring så kan vi rekommendera våra snygga förvaringskorgar och lådor. ILVAs färgglada filtlådor kan du ha i hallen, de samlar alla dina vantar, mössor och halsdukar och annat du snabbt behöver ha tillgång till. Våra trälådor i olika storlekar gör sig lika fina och funktionella i köket som i vardagsrummet. En egen örtagård i köket eller alla skivor och tidningar samlade på ett ställe i vardagsrummet? Välj rätt förvaringslåda hos oss och använd den efter behag eller säsong för mer variation i ditt hem. Samma gäller våra vägghyllor som är en prydnad med funktion - du tröttnar aldrig på dem. Sedan starten på 60-talet har vi alltid fokuserat på helheten. Välgenomtänkt design, hög kvalitet och förmånliga priser är några av våra kännetecken. Bläddra genom vår katalog så kan du se själv.