Vi firar Grand Opening av ILVA Helsingborg | Spara 25-50% på alla* möbler – allt är nedsatt | *Gäller ej redan nedsatta varor och Fast Pris. Se alla erbjudanden

Korg
Korg

Home Decorating by ILVA

Tycker du precis som oss att våra möbler och heminredning är helt underbar? Känner du dig osäker på hur du ska inreda för att få det lika fint som hos ILVA? Tillsammans med våra duktiga stylister erbjuder vi dig inredningshjälp.

Hur fungerar det?

Vi startar med ett möte i butiken ILVA Malmö där vi diskuterar dina förväntningar och önskemål. Till mötet har du med dig bilder på rummet du vill förändra samt en planritning. 

Därefter tar våra stylister fram ett inredningsförslag som är anpassat efter dina behov och som presenteras vid ditt nästa möte i butiken. I förslaget ingår en moodboard, planskiss samt inköpslista på alla produkter.

Pris: 899 kr per rum. Vid köp av varor för 30 000 kr eller mer, erbjuder vi inredningshjälp för upp till 2 000 kr kostnadsfritt per köp. 

Bokning och mer information

Kontakta oss om du önskar boka in ett möte eller vill att vi berättar mer om tjänsten. Du kan antingen nå oss på e-postadress ih.malmo@ilva.se eller telefonnummer 040-600 30 00.