Home decorating by ILVA

Tycker du precis som vi att våra möbler och heminredning är helt underbar? Känner du dig osäker på hur du ska inreda för att få det lika fint som hos ILVA? Vi erbjuder tillsammans med våra duktiga stylister HOME decorating. Stylisterna kommer hem till dig och tittar på hur ni bor och diskuterar önskemål samt önskad stil. Ni kommer sedan få ett förslag samt offert på möbler och heminrednings tillbehör utifrån ILVAs stil och design. Alla våra stylister är utbildade och står redo att hjälpa dig att få en inredningsstil anpassad efter dina behov och önskemål.

Har du frågor? Maila oss på inredningshjalp@ilva.se eller ring 040-600 3000 så berättar vi mer.

Så här går det till

Inredningshjälpen startar med ett kort samtal om era förväntningar och önskemål, och vi bokar in ett hembesök. Inför hembesöket får ni gärna förbereda er genom att kolla i tidningar och visa inredning/inspirationsbilder som ni gillar, om det är det någon specifik möbel eller inredningsdetalj ni vill ha kvar eller någon speciell färg vi ska utgå ifrån.*

Under hembesöket tittar vi på vad det finns för möjligheter att göra i rummet/bostaden, tar bilder och diskuterar era önskemål.

Därefter överlämnas inredningsförslaget via ett besök i butiken där vi går igenom det och en offert på möbler samt diskuterar valen.

När ni är nöjda med offerten så genomförs köpet och vi ser till att ni får hem era varor enligt överenskommelse, vill ni ha ytterligare hjälp när ni fått hem era varor så finns möjlighet att boka in ett hembesök i samband med detta också så att ni får hjälp att sätta möblerna och inredningen på rätt plats.

*Hembesök görs endast i Malmö med omnejd, om ni bor långt iväg är det möjligt att utföra inredningshjälpen i varuhuset, genom att ni tar med bilder och ritning på rummet som ska inredas, överlämning av förslaget görs då via mail.

Pris:

Hembesök: 899:- (För varje påbörjad timme)

Eventuell körersättning utanför Malmö tillkommer

Presenterat förslag på Kollage & Enklare ritning: 499:-/rum

Vid större projekt/inredning av hel bostad vänligen kontakta oss för offert

Vid köp av möbler över 15.000:-

Drar vi av 25% av kostnaden för förarbetet*

Vid köp av möbler över 30.000:-

Drar vi av 50% av kostnaden för förarbetet*

Vid köp av möbler över 45.000:-

Drar vi av 75% kostnaden för förarbetet*

Vid köp av möbler över 60.000:-

Drar vi av kostnaden för förarbetet*

**När eventuella rabatter är avdragna. Rabatten på förarbetet gäller för en kostnad på max 2.500kr, eventuella kostnader utöver detta tillkommer.