Integritets- och sekretesspolicy


Integritetspolicy

Innan du kan ingå ett avtal med oss behöver vi följande uppgifter:

  • Namn
  • Adress
  • Telefonnummer
  • Mailadress 

Vi registrerar era personuppgifter i syfte att säkert kunna leverera varan till dig. 

Personuppgifter registreras hos IDdesign A/S och sparas i fem år. Efter detta raderas uppgifterna.

Ansvarig för datalagring hos www.ilva.se är IDdesign A/S. 

Du har alltid rätt att invända dig mot registreringen hos IDdesign A/S. Du har alltid rätt om att få insyn vilka uppgifter som är registrerade om dig. Dessa rättigheter har du utifrån persondatalagen. Alla frågor kring detta ska mailas till webshop@ilva.se

Vilken sorts information samlar vi in om dig?

Hos ILVA får vi hela tiden in statistisk information från våra databehandlare och besökarna på vår hemsida. Den informationen kan inte användas till att identifiera enskilda användare. När du surfar på Internet lämnar du ett "elektroniskt spår", som talar om var du har varit.

När du har besökt ilva.se så vet vi följande om dig:

  • Vilka sidor du har besökt, och när
  • Vilken webbläsare du använder
  • Vilken ip-adress du har

Vad används informationen till?

Vi använder den tekniska informationen till att ta reda på vilken väg våra användare väljer när de söker information på vår webbplats. Vi kan t.ex. se om en användare börjar från startsidan och sedan går vidare till undersidorna, eller hoppar in mitt på hemsidan från en sökmaskin.

Vem har tillgång till informationen?

Det är bara medarbetare hos ILVA samt den ansvarige hos vår databehandlare som har tillgång till informationen ovan. Om du har frågor om informationen ovan så kontakta oss på webshop@ilva.se.

Sekretesspolicy

IDdesign A/S, Damvej 9 8471 Sabro, CVR NR. 28505108, är ansvariga för de upplysningar du ger till ILVA. Vi lagrar och behandlar dina personuppgifter konfidentiellt. Vi använder endast ditt namn, adress och kontaktuppgifter i samband med att din order behandlas, vi sparar uppgifterna i vårt ordersystem. Dina kortuppgifter skickas direkt och krypterat till vår betalningsleverantör, uppgifterna sparas inte i ILVAs system. Vi använder Nordens största online betalningsleverantör, DIBS Payment Service. Dina uppgifter säljs eller vidarebefordras aldrig vidare till tredje part. Som registrerad kund har du alltid möjlighet att få insyn. Du har även rätt att invända dig mot en registrering med referens till personuppgiftslagen.